donderdag, december 30, 2010

Mijn kleed eindelijk af!!!

Dit is hem dan, mijn kleed, bestaande uit 225 vierkantjes! Het heeft heel wat tijd, bloed, zweet en tranen gekost maar hij is dan echt af! Nooit meer maak ik zoiets!! Wel misschien wat patchwork, maar niet meer zulke kleine vierkantjes, of zoveel! (ik hoor het mezelf zeggen!)
Pixie vindt het heerlijk uiteraard! Lekker zo'n warm kleed op de vloer ipv een koude houten vloer! Pixie ging er heerlijk op liggen en pakte meteen een dekentje dus kwam al gauw het idee er ook nog een kussentje bij te maken, en dat heb ik ook gedaan!!!


 Verder nog wat scrapwerk te showen... ik heb bij Dolls and Decorations een paperpad gekocht van Tilda, uiteraard heel blij mee want ik vind het prachtig papier. Annemiek had precies de goede kleuren cardstock erbij gezocht voor me. Ik had al snel besloten er een boekwerk van te maken voor de eerste week/maand van onze nieuwe beeb, net zoals ik bij Pixie gedaan heb (ook met Tilda papier) alleen nu wat groter want dat boekwerk kan niet dicht! Dit is dus op 20x20 formaat.


Ik heb nu 4 kantjes af, dat zijn 2 blz want de achterkantjes komen tegen elkaar aan, en gaan met een strik dicht zodat ik aan de binnenkant mijn verhaal kan schrijven. Ik had het bij Pixie gedaan met enveloppen en tags maar dat werd dus te dik. Hopelijk werkt dit beter zo, we zullen zien. Ik ben uiteraard nog lang niet klaar, maar mijn cricut heeft het begeven (nou ja de adapter dan) en daar moet ik wat voor kopen om te fixen en dat is pas in Januari. Dus moet ik nog even geduld hebben.

Verder heb ik ook nog mijn zwangerschapsbom bijgewerkt gisterenavond, maar daar volgen de foto's van in een apart berichtje anders wordt deze zo lang ;-) Mijn to-do-list schiet dus hard op, het kleed is af, de eetkamerstoelen (2 van de 4) staan in de 2de laag verf, BOM is bijgewerkt, boekjes opgeruimd, ja ja het wordt nog wat hier, voor Igor weer moet werken is het wel af hahaha. En ik gesloopt en toe aan vakantie ;-)

Gisteren was een leuke dag trouwens, we zijn eerst naar de kringloop geweest om te kijken voor een poppenbedje voor Pixie, maar helaas hadden ze niks. Daarna zijn we naar de kinderboerderij gegaan, en er was niemand dus lekker rustig! De varkens liepen los, normaal zitten die achter omheining. Ik vind ze normaal gesproken wat engig en moet even wennen maar nu ineens niet, maar Pixie wel! En niet te zuinig ook, wat moest ze huilen! Oké toegegeven, ze waren ook duidelijk, druk en snel aanwezig luid knorrend en al, maar ze wilden alleen maar kroelen! Binnen in de stal zat er wel een hekje tussen en toen vond ze hem mega interessant maar de kleine kipjes en haan vond ze NOG veel mooier!! Deze keer waren het idd vooral de kippen dus, ook buiten bij de hokken, alle kipjes waren "mooiiii" en "lief" en "aai" Helaas was het een last-minute beslissing dus ik had geen camera bij me, too bad, volgende keer beter!

7 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

super! dat ziet er tegek uit zeg! zowel je deken als je boekje :)

Mariëlle zei

Wauw meis wat een werk!!! Maar...het ziet er wel helemaal top uit! Wat zal Pix daar heerlijk op kunnen spelen zeg!

Liefs,
Mar

Chantal zei

Wat is je kleed geweldig geworden zeg!! je mag echt trots zijn op je zelf.

Jammer dat je er niet nog 1 wil maken... wilde er net 1 bij je bestellen hi hi hi.

NicoleJ zei

wat een prachtig kleed heb je gemaakt zeg! Dat zou ik ook nog wel een swillen doen (maar ik wil nog zoveel).
Je boekje voor de nieuwe beeb wordt ook weer prachtig (zoals altijd).

Heidie zei

wat een werk je deken. ziet er super uit.
en je boekje is ook erg mooi.

beste wensen voor 2011

Heidie

Annelies zei

Wauw, je hebt wel een hoop werk gehad aan het kleed, maar het resultaat mag er wezen!!! Super!

yvon/stampidoe zei

wat ene geweldig mooi kleed heb je gemaakt net als je boek maar dara had ik al op het dollsblog op gereageerd maar je kleed is echt top en wat ene werk

groetjes yvon