vrijdag, december 24, 2010

Hele fijne feestdagen!!!

Lieve lieve blogdinnetjes,
Hierbij wil ik jullie allemaal een hele fijne kerst wensen!!! Ik heb dit jaar géén kerstkaarten verstuurd (afgezien van een swap) want ik ben dit jaar veel kwijt geraakt in de post, pakketjes, bubbeltjesenveloppen met scrapspullen, kaartjes, en ik heb een aantal dingen zelf ook niet ontvangen en ik baal daar stevig van, en gezien ook nog eens de stakingen van de TNT er bovenop kwamen, had ik er even genoeg van. In plaats daarvan heb ik het geld uitgegeven aan een goed doel! Dit jaar is de keus gevallen op de hartstichting.

Toch kon ik het niet laten een kaartje te knutselen en dit is hem geworden naar een voorbeeld van Tiets en als je dacht dat het niet uitgebreider kon dan haar kaart.... nou het is me gelukt ;-) ik heb er nog op de linkerkant een recept aan toegevoegd, dus een 4-in-1- kaart!!! Het heeft heel wat tijd gekost maar dit is hem dan!
De voorkant helemaal dicht
Achter de kerstbal schuilt nog een kleine verrassing
De kaart helemaal open gevouwen
Het recept verstopt onder een flapje, van gingerbread cookies yummy!!!
Het zig-zag kaartje in het midden, opengevouwen
In het midden een tag met merry christmas, en rechts een zig-zag-kaartje met een tag erin waar een klein gedichtje op staat, elke regel begint met een letter van het woord "christmas"
De tags duidelijk zichtbaar
Ondanks dat ie dit jaar niet meer verstuurd wordt, vond ik het toch leuk om hem te laten zien!!!
Nogmaals hele fijne dagen, veel plezier en geniet!!! Gaan wij ook zeker doen, en na de kerst ben ik weer terug!!!

4 opmerkingen:

Annelies zei

Toch vervelend als je zoveel kwijtraakt in de post. Leuke kaart heb je gemaakt! Ik wil jou en je gezin een hele fijne kerst wensen en een goed 2011!

Sylvia zei

Wow, wat een mooie kaart! Jammer dat je dit jaar zoveel bent kwijt geraakt, maar ik herken het wel. Hele fijne feestdagen en 2011 wordt een bijzonder jaar voor jullie! Groetjes Sylvia

Sylvia zei

Wow, wat een mooie kaart! Jammer dat je dit jaar zoveel bent kwijt geraakt, maar ik herken het wel. Hele fijne feestdagen en 2011 wordt een bijzonder jaar voor jullie! Groetjes Sylvia

Tiets zei

fijne kerstdagen voor jou en je gezin hoor en een heel gelukkig en gezond nieuwjaar.
Groetjes Tiets