maandag, december 27, 2010

Kerstupdate

En toen zat het er al weer op, de kerst 2010. Een heerlijke, rustige, huiselijke en gezellige kerst! Igor maalt er niet zo om en vond het niet erg dat we alleen een soort van "kerstborrel" hadden met onze ouders. Hij had ook (zoals gek genoeg altijd in december) de griep te pakken en voelde zich vooral 's ochtends verre van oké. Hij zat lekker op de bank tv te kijken en was met Pixie aan het keuvelen, en ik was vooral bezig met mijn eeuwige "to-do-lijstje" (ja ik ben een lijstjes neuroot). Waar overigens lekker schot in gekomen is.
Ondanks dat we niet uitgebreid kerst vierden, is Pixie toch wel verwend! Ze heeft kerstavond van ons van die schuimen dieren gehad die je in de badkamer/douchecel kan gebruiken, die plak je dan op de muren en aangezien ze dol is op dieren, vonden we dat een leuk kadootje. Ze is er super blij mee en heeft lekker lang met mij onder de douche gespeeld met de beestjes.

Zaterdag, eerste kerstdag dus, kreeg ze van Little People de grote boerderij, dit heeft ze gehad van ons, samen met mijn ouders. Nou dat vond ze GE-WEL-DIG. Het is dat ik nog niet goed weet hoe de camera werkt en ik dus nog niet goed filmpjes van mijn camera op de pc krijg anders had ik het kunnen laten zien, zoooo grappig! Maar goed, foto's doen het ook altijd toch? Ze deed lekker alle geluidjes na en lachte om alles. Dat heeft haar een flinke poos bezig gehouden.
Ik kan overigens ook al heel goed zelf een banaan eten, goed he?
En we hadden het heel erg gezellig met z'n allen!
Nog even mama d'r dikke pokkel tussendoor op de foto zetten!


 Aan het einde van de middag kwamen Igors ouders, opa en oma dus. Pixie vond het prachtig ze weer te zien want dat was al even geleden, want tja als papa én mama thuis zijn, hoeft ze natuurlijk niet bij opa en oma te spelen! We zijn verwend met super treffende kadootjes. Ik kreeg zo'n ronddraaiende glazen plaat voor mijn taarten, dat werkt super handig ipv constant je taart te moeten optillen en draaien! Igor kreeg een USB stick, één met een groot geheugen, daar kan hij muziek op zetten en weer op z'n werk in de radio pluggen (oid) en Pixie kreeg een Hello Kitty Lego auto, dat vond ze geweldig, en ze mocht ook alle kadootjes uitpakken van ons.

Nou hadden we besloten op zoek te gaan naar een eettafel, stoelen hebben we wel, die ben ik nu aan het opknappen, maar de tafel dus nog niet. Nou wilde het toeval dat ze een tafeltje hadden meegenomen bij Oma vandaan (igors oma dus) en of wij die wilden hebben. Nou ja graag natuurlijk! Dus ook die gaan we schilderen en dan hebben we voor voorlopig een mooi witte eethoek. Want met kleine kids een super dure, mooie, goeie set aanschaffen zien we nog niet zo zitten, dat komt wel als ze groter zijn!
We hebben heerlijk gegeten, allemaal lekkere hapjes hadden we gemaakt en Pix zat natuurlijk overal met d'r vingers in, why not! Om half 8 gingen ze huiswaards en hebben wij Pixie in bed gedaan. Om 8 uur sliep ze pas. Missschien slaapt ze wel uit dachten we nog... NO WAY!! Om 6 uur schrok ze huilend wakker uit een nachtmerrie ofzo, dus even getroost maar ik was toch al wakker (igor snurkte ivm verkoudheid) en besloot om half 7 er maar uit te gaan en rustig aan bij te trekken.
Ook gisteren weer veel van mijn "to-do-lijst" gedaan. Zo heb ik gewerkt aan Pixie d'r verjaardagsboekje, wat bijna af is op 1 tag en titel op de kaft na (cricutadapter is stuk dus kan ff niet verder nu), kleding van Pixie uitgezocht etc, en ik heb aan mijn deken gewerkt en... ALLE 225 vierkantjes zitten nu aan elkaar yeaaaaahhhh eindelijk! Nu nog met de hand wat kleine dingetjes bijwerken en dan kan ik hem afwerken (wattine en achterkant en aanhangels) he he eindelijk! Wat ben ik blij dat het erop zit! (nou ja ben er nog niet natuurlijk)
Rond 3 uur kwamen mijn ouders, en ook kreeg Pixie weer kadootjes, van mijn zusje kreeg ze een doosje waterverf, een doosje met zelfinktende stempels, een kleur/verfboek én een magisch toverboek waarbij je met de natte kwast over de tekening gaat en dan komen er kleuren tevoorschijn. Daar gaan we morgen eens mee aan de slag! Wat zal ze dat leuk vinden! Wij kregen een kadobon van Etos wat altijd prettig is natuurlijk!!! Igor mag een lekker luchtje uitzoeken, ik ben nog geheel voorzien van heerlijke parfummetjes.
Om half 6 zo'n beetje gingen ze weer naar huis na de lekkere hapjes en wij hebben rustig aan de boel opgeruimd. Pixie was afgedraaid en lag om kwart voor 7 lekker in d'r bedje!

En vandaag? Vandaag is het gewoon weer maandag. Pixie is lekker aan het spelen met haar boerderij en met haar nieuwe schilderspullen. Ik ben weer druk met mijn lijstje, heerlijk is dat, mijn kleed ben ik nu mee bezig en hij schiet op!!!! Daar later meer over!

Fijne dag allemaal!

3 opmerkingen:

Annelies zei

Pixie ziet er idd wel heel blij uit met al haar kado's! Fijn hoor als zo'n kleintje lekker kan spelen. Mooie buik krijg je al! Hoe voel je je??

Charmaine zei

Hey Ansje!

Meis wat straal je weer op die foto, echt leuk hoor :) Gave bril trouwens en van wat ik ervan zag, mooie ketting. Rood staat je goed!
Prachtige buikfoto ook weer...met recht een dikke pokkel hahahaha.
Wat zijn jullie lekker verwent allemaal :) :) Superleuke kadootjes ook voor Pix, snap dat ze er helemaal happy mee is.

Wel snel voorbij weer he....Alleen oud en nieuw nog en het gewone leventje breekt weer aan.
Wat zal 2011 ons allemaal brengen?

Vanuit hier wensen we jullie iig alles goeds toe en dat 2011 maar weer net zo happy mag worden als jullie afgelopen jaar!

Fat kiss!

Chantal zei

meid wat een prachtige dikke buik heb je weer zeg!!! Zou er haast jaloers van worden ;)