zaterdag, december 11, 2010

Kerstknutsels deel 2

Hoi hoi,
Deel 2 van de kerstknutsels!
Allereerst even laten zien hoe madame het heerlijk vindt om uit het raam te kijken, vooral nu ze zelf ontdekt heeft dat ze het krukje daar neer kan zetten en dan zelf kijken! Slimmerd!

Woensdag 8 december; in de ochtend... ik besloot leuk de kerstkoekjes die we dinsdag gebakken hadden, te gaan versieren, want ja mama vindt het leuk met glazuur en glitters ed te spelen, waarom Pixie dan niet he?
Zo gezegd zo gedaan. Glazuur gemaakt, glitters op een bordje en gaan met die banaan. Nou je ziet al aan d'r koppie dat het dikke pret is....
Maar ook een heel serieus klusje hoor, het moet natuurlijk heeeeel precies gebeuren ;-)
Na een tijdje heeft ze het echt in de gaten en dan is het leuke eraf, dan moet er ge-experimenteerd worden en vliegt het glazuur alle kanten op en de glitters en strooisel erbij! Zelfs de kat zoekt dekking onder tafel.
Dit is de opbrengst, echte Pixie-kerst-koekjes, helemaal geweldig!
Heel precies het glazuur op de koekjes doen en het druipt er gewoon vanaf, alles zat onder de pikzooi maar ach niks dat een poetsdoek niet kan verhelpen (= momenteel mijn motto geloof ik)
In de middag hebben we nog kerstmannen gemaakt, eerst kleuren natuurlijk....
En daarna een baard plakken met watten en lijm.... wat natuurlijk ook aan je kleine takkies blijft plakken. De kerstman hangt nu te pronken op het raam naast de deur!
Ook heb ik nog even buikfoto's gemaakt, 22 weken en 1 dag, al flink dikker dan toen met Pixie maar ja het is de 2de he?!
Dikke pokkel ;-)
Verder wil ik nog even zeggen, iedereen bedankt voor de lieve berichtjes. Ja ik zorg goed voor mezelf, zo ver het gaat, en ik probeer het rustig aan te doen maar ja met zo'n ukkie is dat nog wel eens lastig he? Dus ik hou haar lekker bezig en dan komt het helemaal goed!

4 opmerkingen:

Annelies zei

haha.. ik zie dat je een zeer creatieve dochter hebt ;-). Altijd leuk toch?? Je ziet er goed uit Angela, mooi buik heb je!

Angela zei

dank je annelies, dat is lief van je!!

Sandra zei

Mooi buikkie hoor!
en wat lief..pixie kerst koekies :D

wij drietjes zei

Wat een mooi buikie heb je al!! Heerlijk dat geknutsel met je meisje, je kunt echt zien dat ze ervan geniet ;)

X van ons