donderdag, december 16, 2010

Kerstknutsels deel 3 en kerstpakket uit amerika

Hoiiii!
Nou het heeft even geduurd maar hier is dan kerstknutsel deel 3. Een paar dagen geleden hebben we kerstballen van papier gemaakt, eerst beschilderd en toen heb ik ze uitgeknipt en in elkaar gezet, maar daar heeft Pixie natuurlijk niks aan ;-)

Ze begint het schilderen al aardig te snappen zo, kijk maar:
Deze kwast is wel heel lang, kon niet anders want ik ben het kleine kwastje kwijt, oops!
Zo helemaal voldaan over haar kunstwerk, even lekker achteruit hangen en van een afstand bekijken.
Na het schilderen is het tijd om je handen te wassen natuurlijk, nou mevrouw zat zo met d'r billen in de bak!!
Ik heb een lief vriendinnetje in Amerika, Shelly heet ze, en we hebben elkaar dit jaar een kerstpakket gestuurd. Ik heb de mijne 30 november verstuurd, en zij vorige week woensdag, en gisteren kwamen allebei de pakketten aan!!
Dit was mijn prachtige pakket vol verwennerij voor Pixie, Igor en mezelf
De jellybeans zijn een schot in de roos want die vinden we echt geweldig lekker, en ook de swiss hot chocolate met marshmallows is echt niet te versmaden zo lekker!! Vooral met een dikke dot slagroom er nog op!
En natuurlijk gingerbread lollypopcoockies yum yum!!! En nog wat leuke en lieve dingen voor Pixie zoals handschoentjes, washandjes (linksonderin, moet je in water doen dan gaat ie "groeien") en lieve dingen voor mij zoals geurkaarsen, sokken, zeep en een heerlijke parfum. Oh ja en voor Igor nog een heel gaaf t-shirt maar die heb ik niet op de foto staan.
Dit is ook nog voor Pixie, een pyjama met tinkerbell erop (uit Pixie Hollow world) en een knuffel, als je op de buik drukt gaat er een muziekje spelen en het hoofd gaat gloeien. Ze is er helemaal weg van!

Nu zit er weer een druk weekend aan te komen, morgen een taartbestelling af te leveren (bumba voor een 2 jarige) en voor zondag natuurlijk voor Igors verjaardag (was afgelopen dinsdag jarig) en boodschappen voor de week en verjaardag, en ik heb mezelf trouwens ook nog even verwend met een blouse en bolero en bijpassend kettinkje bij Miss Etam voor over mijn dikke pokkel! Mensen wat groeit die buik hard momenteel! Nou ik wens jullie een heel fijn weekend alvast.
Veel liefs....

1 opmerking:

Annelies zei

Ik blijf het grappig vinden dat Pixie al zo dol is op knutselen en lekker kliederen. Altijd leuk om zo'n pakket te krijgen toch? Ben er hier ook nog 1 aan het samenstellen voor mijn vriendin in Londen..