vrijdag, juni 04, 2010

Zonnige dagen

Goede morgen,
Zo he he eindelijk rust in de tent! Vanaf zondag heb ik het druk gehad, en het was leuk, maar ook zeer spannend, vermoeiend en zwaar. Het zit erop, de stress is eruit en ik kan voorlopig rustig weer verder met mijn leventje. Dus tijd voor een update!
Afgelopen dinsdag kwamen mijn ouders hier op Pixie passen, zodoende konden Igor en ik in de middag wat samen gaan doen na een hele zware ochtend voor mij.
Voor die gelegenheid had ik ook nog een taartje gemaakt en omdat ik aan het oefenen was met de uitsteker van de Calla-Lelie, is dit hem geworden.

Ik heb woensdag nog 2 bestellingen taartspul binnen gekregen, want ik heb 5 taarten te maken voor 5 juli, waarvan 3 stapeltaarten! En daar zaten ook weer mooie uitstekers bij van een gewone Lelie, een Orchidee en een waterlelie. Erg erg mooi! Ben al druk aan de knutsel er mee.

Woensdag was het natuurlijk prachtig weer, lekker warm dus het badje maar eens opgezet voor Pixie, lekker warm water erin want alleen koud vind ik ook niet lekker, en zij vermaakt zich uiteraard prima!
Gisteren, was het ook weer mooi weer, dus warm water bij de het afgekoelde water en hoppa in badje maar weer. Ik had er 3 ballonnen bij gedaan, dat was een groot succes! Wat vond ze dat grappig zeg!!Ze schoten natuurlijk onder haar uit maar ze bleef er lekker achteraan kruipen en ploeteren hihihi.
Ze kreeg ze uiteindelijk wel te pakken hoor, al kostte het wel wat moeite om ze dan ook daadwerkelijk vast te houden.
Na het zwemmen heb je natuurlijk honger, dus ze kreeg een stukje ontbijtkoek, voor de eerste keer, nou dit was haar reactie dus! Ze was er niet echt kapot van maar vanochtend heeft ze weer een stukje op en dat was toch wel lekker. Nu ligt ze lekker te slapen en vanmiddag gaan we natuurlijk weer lekker in het badje!!

4 opmerkingen:

wij drietjes zei

heerlijk heh, dat soort daagjes!!! Ik ben ook blij dat ik vandaag lekker vrij ben, Danique gaat hier zo ook even lekker badderen vanmiddag :)
Enn ik zei het op hyves ook al, maar je taartjes is super! Nice flowers ;)

Dikke kus!

Renate Milenkovic zei

Wat een schitterende taart heb je gemaakt, knap hoor dat je dit zo maakt. Heerlijk he dat spetteren en spatteren met water, ze worden dan ouder bij mij, maar het blijft fantastisch en ze slapen daarna vaak zo lekker.

Groetjes,
Renate

Dora zei

Die taart is gewoon schitterend, echt super hoe je dat doet...en die foto's heel erg leuk!

Sylvia zei

Wauw....prachtig taartje heb je gemaakt!! Mooie foto's van Pixie in het badje, daar word je zelf ook vroklijk van als je die ziet.
Groetjes Sylvia