woensdag, juni 23, 2010

Pixie springt...

Nou ja springt... ze gaat ineens met sprongen vooruit! Gisteren was weer eens zo'n dag. Tijdens het avondeten zat ze heel netjes haar vleesje aan een vork te prikken! Oké helemaal goed ging het nog niet maar ze snapte het ineens. Dat was een beloning waard dus mocht ze ook d'r toetje zelf eten, lekker kliederen en ipv danoontje door de hele kamer besloten we een toefje slagroom met kersensaus te doen en dat was een succes!

Pixie wil alles delen, dus ook d'r toetje, ze ging mama voeren dus, ondanks dat haar toet helemaal vol zat, deed ze het bij mij heel netjes! (maar ja zo'n grote gaperd, dat kan ook niet missen he?)
Vervolgens snapt ze ook ineens hoe je moet drinken uit een pakje met een rietje, alleen knijpt ze hem nog wel fijn hoor, dus even zo'n hulsje halen en is dat ook weer verholpen.
Verder heeft madame schoentjes gehad, nou heeft ze die wel vaker aan maar deze zijn echt om te wandelen ( de neus is beschermd) en ze heeft ze nog zelf uitgezocht ook want ik had andere schoenen in mijn handen en gepast etc maar zij trok deze uit het rek, deed ze op haar voeten (zo van dit moet aan) en deze paste eigenlijk nog beter en mooier en makkelijker. Nou tadaaa nu heeft pixie dus mooie schoentjes.
ze begint belachelijk veel te snappen zoals een doekje, dat je daar mee poetst, kleding dat dat IN de wasmand moet, daarna trekt ze het er ook allemaal weer uit maar toch het idee is er ;-)  Schoenen en sokken horen aan de voetjes etc, slim kind he?!! Het gaat zo hard, nog maar 11 nachtjes slapen en dan vieren we haar verjaardag!!!

Verder gaat banketbakkerij Spenkelink vandaag van start want ik heb 2 stapeltaarten af te leveren dit weekend, een drielaags op vrijdagochtend en een tweelaags op zondagochtend, even doorbuffelen dus. Ik heb de steentjes al gemaakt, zo zien ze er uit, best mooi vind ik zelf!
Nou tot blogs maar weer, fijne zonnige dag allemaal!

4 opmerkingen:

Sylvia zei

Wat een leuke foto's en lief dat ze haar toetje met mama deelt. Ook heeft Pixie al goed gevoel voor mode...ze heeft prachtige schoentjes uitgekozen. Succes met het maken van de taarten, zullen weer mooie creaties worden. Groetjes Sylvia

Dora zei

De foto's zijn tegek...ow dat wordt scrappen voor jou;) En alweer bijna jarig, ....taart:)
Ik vind hetgeen je gemaakt hebt mooi, en ook knap, petje af!

wij drietjes zei

Ohh wat een super leuke schoentjes!!! Echt iets voor Pix :) En tsja wat gaat ze hard, maar dat hoef ik jou niet te vertellen! hihi Nogmaals heel veel succes dit weekend met je enorme taart bestellingen..het komt helemaal goed, niet al te veel stressen hoor!

Liefs en een kus!

Chantal zei

Wat gaat ze in eens hard... Super zeg!!

Geweldig dat madame gewoon haar eigen schoenen uitzoekt hi hi hi

Ben heel benieuwd naar je taarten. Steentjes zien er al geweldig uit.

Ga je ook voor Pixie een taart maken??