dinsdag, juni 29, 2010

De dag van zondag 27 juni 2009

Wat een heerlijke dag was dit zeg!!! De dag begon heel vroeg omdat ons mooie meiske om half 7 wakker was. Om 8 uur liepen we in het bos, lekker fris, rustig, mooi, en daar hebben we lang gewandeld én ontbeten, picknicken als ontbijt,geweldig! Pixie was ook super vrolijk en vond het bos erg interessant, alles moest gevoeld en geproefd en bekeken worden, super om te zien!

Even met mama op de foto
En even met papa natuurlijk
Kruipen, gras tussen je tenen, rare geluiden, allemaal nieuw
Die dennenappels zijn ook grappig en ze ondernam de eerste poging om te gaan staan die ook daadwerkelijk lukte!!
Nou nog maar een foto met papa dan
Na het bos zijn voor rechtstreeks doorgegaan naar onze groententuin en daar heeft Pixie d'r fruithap genuttigd, aardbeien en gele frambozen direct van de struik, verser kun je het niet hebben toch?

Papa deze aardbei is heel lekker maar wel een beetje heel groot hoor~!!!
Daarna was het tijd voor een slaapje en lunch en vervolgens naar mijn vader want die was jarig, en ik had ook een visserstaartje voor hem gemaakt, deze is het geworden.
Pixie natuurlijk in mooie kleertjes gestoken en een schuifje in d'r haartjes als hangt ie echt aan een paar haartjes hoor want zo lang is dat haar nog niet!!
Zoals altijd is "opa" blij zijn kleinkind te zien en ze hadden de grootste lol samen!
Toen we thuis kwamen heb ik gescrapt met de kit van Dolls and Decorations. Het is een cardkit en hij is zo leuk dat de ideeën mijn handen uit vliegen. Eerst deze lo, is ie niet lief? Het was een opdracht van mijn dinnetje Marije, een lo die hoofdzakelijk paars was. Oké de toegevoegde opdracht van 3 lintjes en 5 bloemen is niet gelukt omdat dit ook de sketch was van de online crop van Dolls van afgelopen vrijdag. Ook heb ik de titel een beetje verknald doordat ik met nieuw spul wou spelen wat niet werkte zoals ik wilde hihihi. Toch vind ik hem lief geworden.
Nu ben ik bezig met kaartjes met de cardkit, ik heb er 2 af en de derde is in de maak. Ook allemaal met de cardkit, dus weet dat het een goed gevulde is!!! Dit papier komt overigens ook los in de shop dus vandaag dat ik grote vellen heb. Hij is echt de moeite waard en dat zeg ik niet alleen omdat ik in het DT zit maar omdat ik dol ben op paars en bo bunny!! Nu ga ik boodschappen doen, want mijn mam komt zo, dan gaan we even lekker in de tuin prutsen!
Fijne dag allemaal
ps nog maar 6 nachtjes slapen :-(

2 opmerkingen:

Dora zei

Wat een enorm leuke foto's.
JE taart is overigens te mooi!

wij drietjes zei

hee! Wat een super leuke foto's uit het bos zeg, heerlijk dat soort momenten! :)
Je tqaart is super geworden, echt eentje om trots op te zijn..net als je LOtje! Ben benieuwd naar de rest ;)

kusss!