maandag, mei 31, 2010

Dagje Dierentuin

Hoi!!
Zo ik ga er even voor zitten, een post met veel foto's! Altijd leuk toch?
Allereerst een foto van Pixie, die de DVD kast overhoop trekt. Danique van Marije had dat van de week gedaan en ik nog lachen en zeggen "dat doet Pixie lekker (nog) niet" Nou ik had het nog niet gezegd of dit was het resultaat!
De dag erna dacht ik "laat ik haar duplo boerderij eens opzetten". Eigenlijk is dat vanaf 2 jaar maar bij oma speelt ze er ook mee en dat gaat goed dus waarom ook niet, ik ben er bij tenslotte. Ze had echt geen geduld meer om haar trappelzak uit te trekken, ze moest en zou per se NU met de boel spelen!
En dan de foto's van gisteren. Een dagje dierentuin. Igors ouders waren in Maart 35 jaar getrouwd en wilde graag met het hele gezin naar de dierentuin toe. Maar dan is het nog koud dus we plannen het wel ergens in mei, dan is het beter weer. Nou niks er van, we zijn gewoon letterlijk weg geregend, maar we hebben toch nog wel van alles gezien.

Pixie op de olifant
Samen met je Neefje Casper (papa links en Oom Wouter rechts)
Pixie in de kinderwagen, beduusd kijkend naar de mega grote monsters (olifanten).
Met papa in de Chinese tuin
Zelf staan onder de poort (op d'r sokken papa!!)
Met mama bij de aapjes kijken
En bij een feestje hoort natuurlijk taart en daar heb ik me even op uitgeleefd. De foto is helaas niet goed gelukt maar mijn taartje deze keer wel, ben er blij mee. (ja grote doos voor zo'n klein taartje).
We gaan het gewoon nog een keer over doen met z'n allen! Het was nl best wel gezellig! En anders in de zomervakantie met Pixie nog een keer, waarschijnlijk naar Rhenen want daar hebben ze een mega kinderboerderij en speeltuin ook!

Deze week is een spannende week (vooral morgen), waar voor mij veel van af hangt, dus als ik weinig aanwezig ben, waar dan ook, dan is dat de reden! Ik ga zo lekker nog een taartje maken voor als mijn ouders morgen komen en verder me vermaken met Pixie! Rustig aan dagje dus!

2 opmerkingen:

wij drietjes zei

Wat een leuke foto's! Ondanks de regen toch een leuke dag geweest, daar gaat het uiteindelijk om toch :)

Heel veel succes vandaag!

Dikke kus

PS. Zie je wel dat jouw dochter net zo'n ondeugd is ;)

Sylvia zei

Wat een leuke foto's!! Ik had het bij Dylan ook..net als ik dacht dat doet hij niet, deed hij het dus wel :)
Je taartje ziet er erg lekker uit!
Groetjes Sylvia