maandag, juni 21, 2010

En weer lekker gescrapt

Zo afgelopen zaterdag was manlief lekker naar een BBQ feestje, en ik had gepland zodra Pixie op bed lag lekker te gaan scrappen, de hele avond tot bedtijd, en dat heb ik ook gedaan! Ik ben een enorme slow scrapper dus dat ik gewoon 2 lootjes op 1 avond af kreeg mag een wonder heten! Dit zijn ze geworden:

De eerste is een sketch-opdracht die ik aan Marije had gegeven en zelf dus ook gemaakt heb, ik scrap eigenlijk hoofdzakelijk met maar 1 foto dus dit was ook voor mij een uitdaging!
En ik was van plan nog een sketch te maken maar uiteindelijk kwam deze zo uit mijn vingers gerold en ben ik er erg blij mee! Dat was ook wel weer even lang geleden!
Gisteren was even een heftig dagje. Igor was doodmoe van dat feestje (eigen schuld dikke bult ehm wallen hahah) en ik ben een hele flinke wandeling gaan maken met Pixie zodat hij nog even kon slapen.
In de middag trok Pixie een kop koffie van tafel over zich heen en was dus helemaal rood van de warmte, dus meteen gekoeld en onder de douche en kleertjes uit natuurlijk. Ik belde de HAP om te vragen of Flamigel erop mocht maar ze wilden het toch even zien.Gelukkig niks ernstigs dus onverrichterzake weer naar huis. Op de terugweg nog even langs de Italiaanse IJssalon en Pixie heeft zowat de helft van mijn bolletje ijs opgegeten! Eenmaal thuis kwamen mijn ouders, zusje, zwager en neefje al snel want er was nog zo veel over van de BBQ dat konden we echt niet op met z'n twee dus een ingelaste BBQ, erg gezellig en lekker gegeten met als toetje dus IJS!!! Yammie.
Vandaag al weer vroeg op, maar dat geeft niet, ik heb ook al veel kunnen doen, straks komt de nagelstyliste en daar ben ik ook heel blij mee, lekker weer mooie nageltjes! Vanmiddag denk ik lekker buiten spelen met moppie, even naar de speeltuin hier misschien, we zien wel!
Fijne dag vandaag!!!

3 opmerkingen:

NicoleJ zei

wat een geweldige mooie layouts heb je weer gemaakt. Ik vin djou stijl geweldig, maar het lukt mij nooit om zo te scrappen en dus waag ik me er maar niet meer aan!
Schrikken zeg met Pixie en de kop koffie. Gelukkig maar dat het allemaal mee is gevallen achteraf!
Fijne dag vandaag!

wij drietjes zei

Wat een super gave LOtjes zijn dat geworden zeg!! Ik ga ook heel binnenkort aan die uitdagende sketch beginnen...ik ben benieuwd! haha

En Pix, lieverd...wat zullen jullie geschrokken zijn! Gelukkig viel alles naar de situatie uiteindelijk nog wel mee, maar hopelijk knapt ze snel weer helemaal op!
Liefs en een dikke kus!

Sylvia zei

Je hebt prachtige lo's gemaakt!!
Gelukkig heeft Pixie niets overgehouden aan het koffieongeluk, maar wat zullen jullie geschrokken zijn.
Groetjes Sylvia