zondag, juni 27, 2010

At random

Hoi hoi
Gewoon weer even wat dingetjes delen, van alles en nog wat, van foto's tot Pixie, van taart tot scrap, alles komt aan bod ;-)
Om te beginnen bij mijn grote trotst natuurlijk! Ons kleine draakje vindt de zon heerlijk, alleen d'r bolletje natuurlijk niet zo, dus die moet beschermd worden, maar mevrouw wenst geen dingen op d'r hoofd. Alleen in de kinderwagen wil het zo af en toe nog wel eens lukken, zoals hier, en als ze er dan eenmaal geen erg in heeft, kun je het hoedje of petje gerust heeeeeel lang laten staan, nou stond dat zo grappig dat ik even foto's moest maken, oordeel zelf....

Zoals ik de vorige keer al zei is "delen" het nieuwe spelletje, vooral haar broodjes en rijstewafels deelt ze met Eros, de naaktkat, nou vind ik de rijstewafels niet zo erg maar ze doet het ook met haar broodje chocopasta (vergif voor dieren) en avondeten (yumyum vlees).
Ze trekt soms van die schattige gezichtjes, en helemaal met dat gekke hoedje op, en dan dat bolle koppie *sjucht* dan smelt ik hoor!!!
Dat koppie kun je toch ook gewoon niet weerstaan?
Afgelopen vrijdag kwam mijn dinnetje Annemieke van Dolls and Decorations een dagje gezellig langs. Ik had een taartopdracht gekregen voor haar schoonvader, dat was taart nummer 1 voor dit weekend. Dit is de uitkomst, de foto's zijn helaas niet echt super gelukt, maar hopelijk heeft Mieke betere ;-)
Het was een super gezellig dagje, we hebben veel gebept, geshopt, gelachen (tranen/bijna broekpiesen) en gehuild (1 tissue was genoeg), naar muziek geluisterd en tja het was een hele fijne gezellige leuke dag! THNX MIEK!!! Ze komt maar mooi iedere keer deze kant op gereden (ik en autorijden gaat niet zo best samen) en dat vind ik zo lief!
En last but not least heb ik gescrapt. Deze 2 picknickdoosjes, en ik heb er een tutorial van gemaakt die je kan vinden op het DOLLS BLOG 
En natuurlijk is de geweldige cardkit er ook uit gegaan, en daar ben ik nu druk mee bezig, geweldig papier is het, gave embellies, een rijkgevuld pakket! Ik heb al een lootje én een kaartje af en de volgende 2 kaartjes zijn al in de maak!
Nou ik ga mijn meiske eens uit bed halen, die slaapt al weer even lekker, vanavond bbq'en en morgen volgt een nieuwe blog met foto's van vandaag (taart no 2 en boswandeling)

5 opmerkingen:

Heidie zei

wat een schitterende taart. En wat een plaatje is je dochter.

groetjes Heidie

m@deliefjuh zei

ja dit ziet er zeker heel lief uit :) en die taart lekker hoor.
ja en annmiek is erg gezellig ;) :D

Anoniem zei

de taart was supergeslaagd en errug lekker!!!
Ennuh, ik doe het graag hoor! Ik vind autorijden niet erg en zeker niet als ik op weg ben naar een supergezellige dag! Vond het heerlijk om ook ff te kroelen met je meiske! Doen we gauw nog een keer, het is ten slotte bijna vakantie!
xx

wij drietjes zei

Wat is je taart super gaaf geworden zeg!!! Petje af hoor ;)
En je picknickmandjes zijn ook al zo lief en leuk en Pix en en en...*sjucht*! Geniet ervan lieverd!!! JE mooie lieve meisje, het lekker hobby-en, het mooie weer...just enjoy!!

Dikke kus van mij!

Dora zei

Wat een pracht van een taart, wow!