vrijdag, juni 18, 2010

Zowaar wat gescrapt

Om te beginnen dus een lootje! Marije en ik hadden bedacht dat het leuk is om af en toe eens wat te doen, een swap, of challenge of iets, dus Marije gaf mij een lootje om te liften en dit is mijn uitwerking geworden. Het is lastig om hem goed op de foto te zetten want het papier glanst dus de goede kleuren krijg ik niet voor elkaar helaas.

Van de week kregen we dit rompertje binnen van The Dutch Bakery Designs. We wilden hem al een tijdje hebben want hij is zo grappig maar eigenlijk vonden we hem te duur, maar nu was hij zo dik afgeprijsd dat ik hem echt niet meer wilde laten liggen!!
Daarentegen kon ik dit mega goedkope setje van de Zeeman ook niet laten liggen ;-)
Pixie wordt groot, heel groot, eerst kon ze niet meer in dit badje liggend badderen dus ging ze in het kleinere badje zittend in de douchecel, maar ook dat wordt al erg krap dus ging ze vaak gewoon gezellig samen met mij douchen. Mevrouwtje wil niet zo graag meer blijven zitten maar de vloer is natuurlijk te glad om te staan dus andere oplossing, dit badje in de douchecel, maar dan kan papa of mama er niet meer bij dus dan maar zo, en eigenlijk vindt ze dit ook wel heel erg leuk zoals je kunt zien.
Lekker geitenbreien in bad (sorry ik krijg de foto's niet gedraaid)
En veel spetteren natuurlijk!
Afgelopen dinsdag moesten we dus weer naar het CB en ze doet het heel goed, ze is 74 cm en 9,6 kilo, net onder de middenlijn van de curve, al zou je dat niet zeggen als je ons lekkere bolletje zo ziet! Ze kreeg ook weer 2 prikjes maar behalve wat meer slapen heeft ze er niet echt  op gereageerd, 's avonds een beetje jengelig maar ach dat is normaal dan toch?
Het is echt aftellen, nog maar 17 nachtjes slapen en dan is ze al weer 1 jaar. Over 16 nachtjes vieren we dit, op zondag. Dan is ze ook geboren en is het precies 52 weken verder. Niet te geloven dat ik een jaar geleden nog met zo'n dikke buik rond liep en nu... nu loopt er (nou ja bijna loopt ze los) zo'n klein lekker wijffie rond in ons huisje, echt een genot! Natuurlijk vieren we dat goed! 2 dagen feest, eerst met vriendjes,vriendinnetjes en familie, en de volgende dag gaan we lekker met z'n drietjes wat leuks doen!! Het wordt heel druk de komende twee weken, want behalve Pixie d'r verjaardag hebben we nog het nodige te doen oa 2 taartopdrachten!!! Zo leuk, allebei een stapel-visserstaartje! Helemaal leuk! Nou goed ik ga ons prinsesje eens even uit bed halen, d'r flesje is leeg en ze lust vast wel een boterham, en anders ik wel ;-)
Fijne dag allemaal

6 opmerkingen:

Sylvia zei

Hoi, ik tel mee af naar Pixie haar verjaardag :-). Als jullie haar verjaardag vieren ben ik uitgerekend.Je lo ziet er mooi uit en wat een leuk rompertje van the Dutch Bakery Designs!Fijn dat alles goed was op het CB.
Groetjes Sylvia

wij drietjes zei

Hee!

Jouw LOtje is ook gaaf geworden zeg!!! Nou mag jij de volgende 'opdracht' bedenken :) hihi
Dat rompertje is inderdaad toch wel erg leuk en staat haar super!
Fijn hoor dat alles zo goed met Pix gaat, dat is toch uiteindelijk wat iedereen hoopt!

Liefs en een kus!

ScrapEnjoy zei

Wat een schattig lootje meis....en Pixie wordt alweer 1 jaar?.....wat gaat de tijd snel, veel te snel, maar het is een prachtig meisje, geniet maar dat doe je zeker...

lieve groet Lilian

NicoleJ zei

wat gaat je kleine meisje hard! Voor je het weet mag ik niet meer "kleine meisje" zeggen.
En ik vind je layout echt prachtig!

Simone zei

Erg mooi LO is het geworden, leuk dat het een beetje schuin loopt en mooi met de Sirls en het kant en de kleur vindt ik ook super. ik weet eigenlij kniet of ik het goedkope steje van de Zeeman leuker vindt of het rompertje, maar het leukste vindt ik je dochter erin:)

Renate Milenkovic zei

Oh wat een gave lay out dit vind ik zo'n mooie styl, in al zijn rust zo krachtig.

Groetjes,
Renate