maandag, juni 14, 2010

weer wat foto's

Goede morgen,
Het was weer vroeg zoals elke morgen, half 7, sterker nog 10 voor half 7 zat madame al rechtop in haar bedje en dat terwijl ze toch echt later naar bed ging, uitslapen... dat kent ze niet;-) Nou is het wel een genot om dat vrolijke koppie als eerste te zien als je wakker wordt hoor, dan is je dag al goed begonnen!
Nog 3 weken, dan is ze al weer een jaar! Wat is dat belachelijk hard gegaan zeg! Ik heb een fotoboek gemaakt, er passen 300 foto's in en ik begin al aardig in de buurt te komen hoor! Ik heb hem nu dan af, alleen de foto's van juni moeten er nog in dan... en ik heb bijna elke dag het boek doorgebladerd! Sentimenteel figuur die ik ben hahaha.
Nou goed hier dan even een update van de afgelopen dagen, Pixie heeft met kerst van Opa en Oma S. 2 stoeltjes gekregen, die stonden nog netjes in de doos en die heb ik vrijdag eens in elkaar gezet. Hij is nog wel een beetje (boel) groot, en Pixie vond het ook wel een klein beetje eng hihihi

Zaterdagmiddag zijn we even naar het speelplaatsje hier op de hoek geweest (vrijdag ook al maar geen camera bij me), daar staat een huisje met glijbaan en een wipkip, nou dat vond ze geweldig leuk! Oké ze kijkt meestal erg serieus, maar soms kan er ook een lachje af
kijk maar!
Gisteren zijn we even naar mijn ouders geweest om wat oogst van de tuin weg te brengen. (tomatenplanten) en we hebben veel aardbeien kunnen oogsten, bijna een pond yum!!! Ook oma had aardbeitjes (nou ja het waren opa's aardbeitjes hihii) en als Pixie iets lekker vindt.... dan zijn het wel aardbeien, dus ze mocht ze opeten van oma.
's avonds hadden we wat kroepoek en Pixie kreeg ook een stukje, maar ze heeft wat nieuws ontdekt, nl dat je kan delen, en gisteren was het dus de kroepoek met de kat delen (die vond dat uiteraard géén probleem)
Maar ook papa mocht kroepoek eten! Lief he?
Hierbij nog een minitaartje wat ik dit weekend gemaakt heb, mijn buufie is zwanger en heeft van de week haar 20-weken echo gehad en nu weten ze dus dat het een jongetje wordt.

Ik ben blij me het resultaat! Het taartje is maar 12 cm in doorsnee groot! Gevuld met Mango-Abrikozen bavarois en abrikozen jam.
Het ging me makkelijk af gelukkig, mag ook wel eens he?!
Deze week gaan we ook weer van alles doen, allereerst morgen naar het CB met Pixie, ze krijgt dan ook weer prikjes (ahhhh) waar ik wel tegenop zie, want ik vind het iedere keer zo sneu, en ze kan nu behoorlijk volume produceren dus het zal mij benieuwen! Ook gaan we deze week weer op de koffie bij buuf en Leah, zij is inmiddels ook al weer 2 maanden oud!

Zo en nu is het tijd Pixie een boterham te gaan geven, de fles is op en madame is klaarwakker, en eerlijk gezegd ben ik ook wel toe aan een hapje!
Lekker een wierookje aan, tuindeur open, ontbijt met een geroosterd broodje, kopje thee, aardbeitjes, en een zingend kind, nou wat wil een mens nog meer? (de staatsloterij winnen oké oké en een beetje hogere temperatuur).
Hele fijne dag!!

3 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

dat ziet er reuze gezellig uit. en wat lijkt pixie ook wel op jou moeder hoor. zo aan de zijkant ;) en die taart! angela! die ziet er helemaal toppie uit hoor! geweldig!

groetjes martine

wij drietjes zei

Wat een superleuk stukje weer! En wat een geweldige foto's zeg, die van het delen vind ik zoo leuk :D en die eerste met het stoeltje! hihi wat een heerlijk ding toch jullie mooie kleine grote meid! ;)

Dikke kus!

Hilde zei

Wat een leuk verhaal weer met mooie foto's! En wat wordt die dame van jullie al groot zeg!