maandag, juli 05, 2010

Pixie 1 jaar!!!

Vandaag is het zo ver, ons baby'tje is geen baby'tje meer maar een klein meisje, de baby-fase is officieel over, want Pixie Lynn is vandaag 1 jaar geworden. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ze geboren werd en dat ze zo in mijn armen lag voor de allereerste keer:
Die kleine lieve voetjes, zo rimpelig nog, haar handjes zo teer en zo lief, haar snoetje zo onschuldig en oh wat was ik gelukkig (ben ik nog steeds hoor!) op een wolk in een waas, misschien zelfs wel in shock.
Dagen lang alleen maar naar haar kijken, haar knuffelen, voeden en leren kennen, wat een genot, en nu....
Nu is het een hele grote boef, die precies weet wat ze wel en niet wil, geen hulpeloos klein frummeltje meer maar eentje die al zo heel erg verschrikkelijk veel zelf kan!
Gisteren hebben we haar verjaardag al gevierd, want toen was ze ook precies 52 weken, én op maandag moet iedereen weer werken dus zondag leek ons een goede optie. Vandaag is Igor ook vrij, dat is lekker want we zijn zo brak als wat!!! Hier nog 1 foto van Pixie van gisteren, haar jurkje heb ik zelf gemaakt


En nog 2 foto's van vandaag, nu is ze natuurlijk écht jarigNou dit was mijn laatste sentimentele "Pixie-is-geen-baby-meer" logje ;-) nu gaan we weer over tot de normale orde van de dag hihihi sorry hoor! Snel volgt er een logje met foto's ook over haar verjaardag, en mensen wat is ze verpest, en wat was het een super geslaagd en gezellig feest!!!

3 opmerkingen:

Chantal zei

snik ... ik voel met je mee!
Jullie meisje is echt geen baby meer ... wat is het snel gegaan!!

fijn dat het een super feest geweest is! ben benieuwd naar de foto's. Ze had iig een prachtige festjurk aan.

Sylvia zei

Van harte gefeliciteerd met jullie kleine grote meid!! Wat een bos haar had ze toen ze geboren werd. (Lisa heeft net als Dylan niet zo heel veel haar.)Wat zag ze er gisteren mooi uit!
Groetjes Sylvia

Dora zei

Wat een leuke foto's en nog gefeliciteerd, ja dat gaat dan snel..wat een lief meiske is het toch!