maandag, april 01, 2013

Lekker Lui Lezen

Zo blog je bijna nooit, zo een paar keer achter elkaar! Deze keer over de Flow, wat een heerlijk magazine is dat toch om lekker te relaxen! It's easy on the eye zoals ze in Amerika zeggen, ziet er goed uit, kleurrijk, mooie bewerking etc. je bent ook altijd een lekker poosje zoet wil je hem helemaal lezen en dat kan ik zeer waarderen in een tijdschrift! Niet dat je hem na een half uur of uur al uit hebt.

Ik kocht ook de special deze maand "simplify your life" iets wat hoog boven aan mijn prioriteiten lijstje staat momenteel want ik kan al niet alles, maar straks met 3 koters wordt het helemaal een drukke boel. Ook hier kreeg je leuke kadootjes bij, kaarten bijvoorbeeld en de leukste vond ik "simplify your life, crochet and plant" en dat is net waar ik me momenteel mee bezig hou! Haken aan mijn dekens en het voorbereiden van de moestuin! Laat er nou net van die kaart een poster bij zitten! Dus die heb ik meteen op mijn deur geplakt en vervolgens zit er ook nog een prachtige groene poster bij van "simplify your life, grow your own fruits and vegetables! Nou toepasselijker kan niet, dus die hangt ook aan de deur!
Nu ga ik heerlijk languit op de bank, of misschien wel even lui in mijn bedje, lezen! Kijken hoe veel ik mijn leven kan versimpelen. Zou wel eens heel prettig zijn want ik ben er een van lijstjes, "moeten" en de touwtjes volledig in handen willen houden en daar zou ik graag eens wat makkelijker in willen worden.
Hier trouwens een voorbeeld van mijn haakwerk, het ledikantdekentje, zo goed als af, er moet dus alleen nog een randje om heen (of nog veel meer vierkantjes).
En languit in het zonnetje op mijn eigen bed! Mijn eerste echte haakwerk af! Wow!
Tot een volgende keer weer!

2 opmerkingen:

Peet zei

Ja, Flow is een heerlijk blad. Ik lees het ook graag.

Mooi haakwerkje!! :-D Je mag trots op jezelf zijn :-D

Annelies Castricum zei

Hoi, via Project Life op FB kwam ik op je blog terecht. Leuk!! we delen niet alleen Ls hobby PL maar ook haken. :)
Je deken ziet er prachtig uit.