zondag, maart 31, 2013

Zo rond als een paasei?

Zo de allereerste buikfoto's zijn gemaakt, die met gewone kleding zijn niet erg scherp dus voor deze keer alleen de kalenderfoto's.

Vooraanzicht
Zijaanzicht
Ik ben de afgelopen week 1 kilo aangekomen en de buik is behoorlijk gegroeid want eerder viel er niet veel te zien/fotograferen! Dat ging dus wel met wat gezucht en gesteun gepaard!

En dan vandaag is het dan 1e kerst... ehm paasdag, het vriest als een gek, het is zooooo koud buiten en.. het SNEEUWT!!! Gekkenhuis!

We begonnen vanochtend vroeg met de Paashaas natuurlijk! Er stonden 2 paashazen op tafel van chocolade uiteraard en Skylar pakte hem meteen uit (het was nieuwe tijd half 8)
Daarna gingen we eieren zoeken, had ze net verstopt, ook eieren van chocolade trouwens. En ook die had Skylar snel uitgepakt. Maar toch echt eerst even paasontbijtje met een paaskleed, paaseierdoppen, paaseieren, paasbrood en noem maar op, deze keer er echt een paasfeestje van gemaakt!
Nadat de meiden goed gegeten hadden mochten ze wel even aanvallen op de paashaas. En dat lieten ze zich geen 2 keer zeggen hahahaha.
Lekker knabbelen maar!

Daarna hebben we lekker gedoucht, aangekleed en opgeruimd. De meisjes zijn met papa naar de moestuin geweest een poosje en ik heb lekker niks gedaan! Even uitrusten en bijkomen want het valt niet mee zo'n groeiende buik!
Straks krijgen we gezellig visite en gaan we nog eieren schilderen en verder lekker een filmpje kijken misschien maar verder niks op de planning, ook voor morgen nog niet, heerlijk is dat! De meiden houden ons vast wel bezig ;-)

2 opmerkingen:

CĂ©line zei

Je "paasei" ziet er al lekker rond uit, hihihi! Wat een gaaf t-shirt heb je trouwens aan, wat een leuk idee met dat wegstrepen.
Heerlijk om je meiden zo te zien genieten van hun chocolade.
Groetjes!

Peet zei

Fijne pasen en mooie foto's! Wat een supergaaf zwangerschapsshirt is dat! Waar heb je die gekocht???