zaterdag, april 20, 2013

Skylars verjaardag deel 1

Goede morgen! Wij vieren de meiden hun verjaardag altijd 2x, nl 1 keer op de dag zelf, en dan gaan we wat leuks doen, en 1x op de zondag erna (dat is dus morgen) vandaar de titel "deel 1"

De meisjes sliepen van woensdag op donderdag bij opa en oma dus we gingen ze donderdagochtend al vroeg ophalen want we hadden een druk programma. Allereerst naar de kinderboerderij, dat vindt Skylar echt prachtig! Helaas was er niet veel te zien of te doen deze keer. Maar Skylar vermaakte zich prima...

Hoeder van de parelhoenders spelen
Spelen en knuffelen met de babygeitjes van net 1 week oud
Dit is ook een babygeitje maar een grotere soort en die wilde wel even met Pixie knuffelen
En eindelijk geitjes aaien (er liepen kids rond die niet door (groot)ouders in de gaten gehouden werden en de geitjes liepen op te jagen en plagen)
Na de kinderboerderij gingen we naar het tuincentrum, dat is ook één van de favoriete uitjes van de meiden, want daar is een ballenbak, zijn diertjes, fonteinen heel veel, mooie bloemen, groenteplantjes, mooie en lekkere spulletjes... ja een ware tractatie, en het ligt precies tegenover de kinderboerderij!!!

De dames mochten wat lekkers uitzoeken in het restaurant maar toen dat eenmaal op tafel stond, waren ze er vandoor! Naar de ballenbak!!  Skylar kan inmiddels al helemaal zelf naar boven klimmen! Vorige zomervakantie kon ze dat nog niet, dus dat was erg leuk om te zien!
Skylar heeft er veel plezier in zo te zien!
En na wat ravotten hadden ze eindelijk tijd voor lekkers, een moorkop en chocomelk!
En daarna op tafel klimmen om de cassis van je zus te pikken maar ach het is je verjaardag dus voor 1x mag het!!
De dames mochten allebei ook een plantje uitzoeken en Skylar kan al heel goed de kleurtjes benoemen en ze moest en zou een "paase" hebben!
Daarna naar huis, en daar was het mooi versierd natuurlijk en er waren kadootjes!
En omdat het voor kleine kindjes soms moeilijk is als de één wel een kadootje krijgt en de ander niet, hadden we voor Pixie ook een kado gekocht.
Skylar is een echt "mama-meisje" dus kreeg ze een poppenwagen en een pop en daar is ze echt gruwelijk blij mee, sinds dat ze hem kreeg, onafscheidelijk!!! Ze heeft er al heel wat kilometertjes mee afgelegd inmiddels, óók door het winkelcentrum! Zo leuk, de andere kadootjes waren niet zo interessant meer (een woezel en pip tekenbord en trui met haar naam erop)
Lekker aan de wandel zo je ziet!

We hebben tussen de middag lekker witte puntjes met hotdogworst gegeten, ook een favoriet van de meiden en daarna lekker getukt. Later in de middag lekker buiten gespeeld en nog gewandeld in het dorp, wat boodschappen gedaan en 's avonds patatjes gegeten, en dat was de afsluiter van een zeer gezellige kneuterige dag!!!
Morgen vieren we het met alleen opa's ,oma's en tantes+aanhang. Lekker rustig aan maar, de volgende keer doen we het weer groots!

1 opmerking:

Sylvia zei

Nog van harte gefeliciteerd met Skylar!! Een mooie foto hoe ze met de baby aan het wandelen is.
Groetjes Sylvia