donderdag, april 18, 2013

Zwangerschapsupdate

Een kleine zwangerschapsupdate van week 18 Wat gaat het hard zeg! Ik voel ukkie goed bewegen nu en dat is erg leuk! Igor kan het nog niet voelen helaas, maar dat komt vast snel genoeg!

Hier een foto van bovenaf, ook de buik groeit erg hard en goed.
Mijn voeten kun je nog net wel zien hihihi
Gelukkig is de misselijkheid wel grotendeels over! Helaas wel last van maagzuur, met name 's avonds maar als ik bijtijds naar bed ga dan gaat het wel. Bandenpijn helaas ook nog volop, maar gewoon rustig aan doen. Had van de gyn ook opgedragen het NOG rustiger aan te doen, maar hoe dan??

Ukkie groeit goed, heeft nog veel ruimte, veel water en mijn buikje is al hoog volgens de gyn, maar ja wat wil je hé... in 4 jaar tijd 3x opgerekt ;-)

Cravings? Jazeker wel, de hele dag door ETEN! Ik heb geloof ik wat in te halen ofzo van de eerste weken dat ik NIKS binnen kreeg! Ik heb met name veel zin in ijs en in vette hap gek genoeg, al geef ik er niet aan toe hoor (nog niet). Woensdag zijn we bij de Toko geweest in Amersfoort en daar had ik een zakje zoute bananenchips meegenomen... duurde 1 middag....op!! IJS van San Marco, kun je me voor wakker maken momenteel, pepermuntjes eet ik de hele dag door en komkommersalade met Raita en een schepje suiker hmmm Kortom Holle Bolle Gijs woont hier!

Andere malle dingen? Ja! Muziek! Sommige muziek kan me zo raken momenteel! Op allerlei manieren hoor, heel vrolijk van worden, heel verdrietig, kippenvel en tranen van ontroering etc.
Liedjes van vandaag:
James Morrison she got me rockin'
Pearl Josefzoon Mesmerized
Adlicious oud x-factor aflevering maar kippenvel
Josh Groban You raise me up

Voor de meisjes leeft het nu ook wel, Pixie vraagt steeds "mag de baby dat wel eten?" al heb ik al 100x uitgelegd dat de baby IN mijn buik alles mag eten, maar als hij geboren is, alleen maar melk mag hebben.
Skylar komt steeds mijn buik aaien en zegt dan "hallo broertje", zo lief! Ze kijken er wel naar uit geloof ik, al zal hun geduld ernstig op de proef gesteld worden, gezien ik nog net niet op de helft ben!!

Vandaag is Skylar jarig, 2 jaar al weer! We zijn lekker een dagje weg, leuke dingen doen, lekker genieten en zondag vieren we haar verjaardag kleinschalig met opa's, oma's, ooms en tantes en volgende week zondag krijgen we de andere tantie met oom, en 2 neefjes nog. 3x feest dus voor madame!

1 opmerking:

Peet zei

Gefeliciteerd met je kleine meisje!! En lekker dat je de baby nu zo voelt. Genietmomentjes he?