maandag, april 08, 2013

It's a BOY!!!

Zo eindelijk een beetje bekomen van het nieuws....


Die hadden we niet zien aankomen, maar we krijgen een jongetje! Dat is even omschakelen na al die meiden spullen maar inmiddels zijn er vrijdag én zaterdag al leuke jongenskleertjes en rompertjes gekocht dus ook deze kleine spruit zal niet in zijn blote kontje komen te liggen ;-)

Het was vrijdag mijn verjaardag en om 4 uur hadden wij de echo, een pretecho trouwens, de 20wekenecho is op maandag 29 april. We waren voor die tijd al even bij Prenatal naar binnen gewipt om te kijken naar kleertjes want we waren te vroeg.

Eenmaal binnen, meteen op dé bank, gel op de buik en loeren maar. Ik dacht het meteen al te zien toen ze van hoofdje naar voetjes ging, maar ze liet eerst zien hoe uk lag, lekker te loungen. Slokjes nemen, hikje krijgen, en verder is dat prachtig om te zien. Even het hartje bekeken en beluisterd en toen naar het grote geheim..... maar uk lag met gekruiste beentjes! Liet mooi niks zien! Maar na heel even trapte uk toch even met 1 gestrekt beentje, dus meteen foto maken, inzoomen en toen was het duidelijk te zien, ze hoefde al niks meer te zeggen, het is een JONGEN!!! Dat was even gek om te horen. Ik had het wel al een beetje gedacht maar nu je het toch bevestigd krijgt is het even andere koek, raar he?

Dit is een foto van ukkie die op z'n duim ligt te zuigen
En een foto voor zijn zusjes om te laten zien wat voor grote spierballen hun broertje al heeft!
Na de echo zijn we weer al giebelend naar beneden gegaan en hebben we wat kleertjes uitgezocht voor ons ventje... Igor zocht een spijkerbroek, shirt en jasje en sokken uit, ik het rechtersetje en romper...
 En dit lieve pakje en stoere vrolijke shirtje!
Daarna zijn we naar huis gegaan om het de meiden te vertellen. Die vonden het allemaal wel best. Pixie wilde een zusje maar toen we vertelden dat ze een broertje kreeg, was het eigenlijk ook wel best hihihi hoe flexibel zijn kindjes toch he? Vervolgens HEERLIJK Grieks gegeten, tja het was mijn verjaardag dus ik mocht kiezen en dat stond er dus op tafel! Yummy!

In de avond de rest van de familie op de hoogte gebracht en zaterdag hebben we een berichtje op Facebook gezet en ik vond alle reacties wel heel erg leuk om te lezen! Vooral dat jongetjes veel makkelijker zijn dan meiden (wat geen overbodige luxe is met 2 van die meiden!) en knuffeliger (we zijn allemaal heel erg knuffelig dus hij zal zeker niks te kort komen dan!). We zullen het zien, voorlopig nog zo'n 23 weken wachten!

3 opmerkingen:

Peet zei

Wat leuk!! :-D En gefeliciteerd nog natuurlijk :-)

Sandra zei

Wat super leuk voor jullie..een jongen!! dat zal inderdaad wel even een omschakeling geweest zijn..geniet lekker van de voorpret en natuurlijk daarna...!! xxx san

Sylvia zei

Wat leuk een jongetje!! Hoe gaat het nu met jou en de misselijkheid? Hele mooie echofoto's. Groetjes Sylvia