donderdag, april 29, 2010

Puur genieten...

Met andere woorden kan ik de afgelopen dagen niet echt omschrijven. Oké er zijn wel dingen die minder zijn, maar over het algemeen...

Om te beginnen met scrappen... ik heb dus gescrapt! En wel 3 lootjes ook nog! Het leek wel een eeuwigheid geleden maar ik heb dan ook weer nieuwe spullen gekocht en gekregen dus heb ook veel inspiratie op dit ogenblik. Ik ben met het geweldige papier van Magnolia (en de stempels niet te vergeten) bezig lieve uitnodigingen voor Pixie d'r verjaardag te maken. Een heel karwei wat ik me weer bedacht en op mijn nek gehaald heb, maar het resultaat mag er zijn! Ik ga ze pas laten zien als ze verstuurd zijn.

Dit lootje heb ik eergisteren en gisteren gemaakt, de foto is van 1 januari 2010 en we hadden even een super momentje, Igor wist het mooi vast te leggen op de foto!
She's my pride and joy
Deze ben ik gisteren begonnen en vandaag afgemaakt, de grote P heb ik gekocht bij de winkel met 2P's en is van Bo Bunny, bekleed met papier van Prima Marketing Pastiche lijn (Dolls and Decorations), paperglaze en Aleene's verf, wat vlinders en bloemen en voilá!
3 months old
Deze heb ik eergisteren en de dag ervoor gemaakt. Deze heeft wel even geduurd hoor, want ik had de basis klaar liggen maar kwam niet verder en ineens zag ik het! Er zit nog het nodige detail in wat je niet zo goed kan zien op deze foto zoals de glitterdots langs de lijn en ook dat er pearl glimmermist overheen zit.
Veel van deze producten komen uit de winkel van Dolls and Decorations Zoals het kantje, de swirl van Prima, de roosjes, en natuurlijk het papier, dat is van Prima marketing, de Pastiche lijn, echt prachtig spul!
Nu ik zo lekker bezig ben blijf ik nog even in die "mood" hangen hopelijk en scrap ik gewoon weer verder, heb al weer een nieuw projectje klaar liggen trouwens, dus door maar weer!

Dan nog een Pixie-update'je:
Het is al een paar dagen lekker weer, en daar profiteren we natuurlijk van, met volle teugen zelfs. Alleereerst de 27e lekker buiten spelen, maar de zon was wat fel, dus proberen of ze d'r zonnenbril op wil, en ja hoor hij bleef keurig netjes op d'r ienieminie neusje zitten
Zeg nou zelf, het staat ook wel heel erg stoer he?
Later die middag lekker een kleedje op de grond, en hoe kneuterig ook (mijn favo woord op het moment), hier kan ik dus super van genieten, op een kleedje, in de zon, genietend van de warmte en de gezelligheid van elkaars aanwezigheid, lekker een bakje aardbeitjes met slagroom samen delen, oh mensen wat word je daar toch gelukkig van. En dan ook al onze katjes heel gezellig om ons heen die ook genieten van het buiten zijn en de warmte van de zon, het kan niet op toch?!
Gisteren was het ook al best warm, zo warm zelfs dat ik vond dat Pixie best zo zonder hesje kon buiten, en ik was bezig met schoonmaken, ik had de tuinslang op het allllleeeeerkleintje openingetje, en dan komt er zo'n neveltje uit, nou dat vond Pixie dus helemaal geweldig, ja ze is een echte waterrat, dat heeft ze van d'r moeder, nou ja nu wel, vroeger vond ik het verschrikkelijk (zei mijn moeder enkele uren geleden nog).
Wat een heerlijk happy bekkie is het toch!
's avonds werd het wat frisser dus d'r hesje maar weer aangedaan, en hier vond ze het tijd voor wat lectuur geloof ik want ze greep mijn studieboek steeds van het plankje, of was het nou een hint voor mij?
En dan vandaag.... heel erg warm dus toen Pixie uit bed kwam, haar broodje op had en d'r bekertje karnemelk besloot ik haar babybadje buiten te zetten. Lauw/warm water erin en wat speeltjes erbij, kijken of ze het ook leuk vindt zo buiten badderen. Nou kijk maar naar haar toetje:
Spetteren is helemaal geweldig natuurlijk, dat doet ze ook altijd 's avonds in bad, gelukkig zit ik met het kleinere badje met haar in de douchecel dus geen dweilfestijn erna ;-)
Speeltjes erbij en mevrouw vermaakte zich opperste best!
Uiteindelijk werd het bittere ernst want ook hier wil ze nu gaan opstaan, en dat lukt ook prima, waarom ook niet! Wat een geweldig bekkie trekt ze ook weer he?
Zo nu genoeg gekwijl over mijn dochter, anders moet ik alsnog gaan dweilen, ik ga nu nog even van de rust genieten nu ze uitgeteld in bedje ligt te snurken! Scrappen dus! Oh ja en vanavond.... hoef ik lekker niet te koken want manlief neemt heerlijk SUSHI mee yum yum!!!
素晴らしい食事を持っていてください
(eet smakelijk in het japans)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ooooh Ans, wat heb je weer prachtige layouts gemaakt zeg en wat is Pixie toch een lekker ding, echt een klein dametje is het. Die zonnebril is echt zooooo lief!
Liefs,
Mar

wij drietjes zei

Wat een geweldig kind jullie prinsesje!!! Heerlijk zoals ze daar in dat badje zit :) Jammer dat ik alle dagen met zon heb gewerkt tot nu toe, had ook graag met Danique uitgeprobeerd met water en speeltjes buiten...mjaaa volgende keer beter!
Ook je scrapsels zijn weer super, wat een gaaf papier ook weer zeg!

Liefs! X

Chantal zei

stoere chick hoor met die bril :D
Geweldige LO's heb je weer gemaakt.

Hilde zei

Geweldige foto's!! Volgens mij vind ze het heerlijk in het badje!