maandag, april 05, 2010

En dan is het je verjaardag

Mijn 31ste verjaardag al weer en niet alleen de mijne, ik vind dat het ook een soort van mijlpaal is voor Pixie, ze is vandaag, op mijn verjaardag nl 9 maanden oud, wat voor ons erg grappig is, nl 9 maanden "proberen", 9 maanden zwanger en nu dan 9 maanden oud en officieel dan ontzwangerd, zo grappig. Ons baby'tje is nu ook geen baby'tje meer, het is een echt meisje geworden. Ze is ineens zo veranderd in haar uiterlijk, het "baby" is eraf.  Ik wil zoals elke maand op de vijfde een fotoshoot doen, maar ook deze keer is het er weer niet van gekomen, dus morgen, de 6de dus, ga ik mijn best weer doen! Ik heb er vandaag nog net een paar gemaakt, maar die zijn niet geweldig geworden.

Mijn lieve Dinnetje Annemieke kwam vandaag met haar Arjan, en haar 2 meisjes Evi en Isa op visite en haar allerkleinste kindje, ze is nl zwanger!!! Eindelijk hoef ik mijn mond niet meer te houden!!! Ik vind het zo leuk voor haar! Nou goed... Ik had kadootjes voor de meisjes gekocht en ik heb een high tea gemaakt, erg leuk om te doen en het was erg lekker ook nog! Het was weer heel erg gezellig, en ik kijk al uit naar de volgende keer! De meisjes moesten wel even wennen aan de katten maar toen ze dat eenmaal door hadden, vonden ze het stiekem wel leuk, het zijn gelukkig ook heerlijke kroelkindjes, dus ik kon mijn hart lekker ophalen!

Ik ben ook stierlijk verpest door iedereen! Ik heb een hele stapel kaarten gehad en daar werd ik zo vrolijk van, deze kaarten zijn van mensen die ik van het SYM-forum én van het Dolls forum heb gehad.

Deze is van Martine, helemaal rondom gescrapt, zo gaaf dus die laat ik even apart zien hoor.


van manlief heb ik een trollbead gehaad, nl deze:Het is een Elfje, wat natuurlijk staat voor Pixie! Ik wilde deze al een tijdje hebben maar nu was het een mooie gelegenheid. Ik spaar een hele armband vol met betekenisvolle beads en als Pixie dan later groot is (wat nog heeeeel lang mag duren) dan mag zij hem hebben!
Ik heb ook nog een dvd gekregen, Enemies of the State, met Johnny Depp, ik heb bijna alle films met hem tot nu toe, dus deze is om de collectie te completeren, ik kan niet wachten op Alice in Wonderland (geduld tot juli ansje). Verder heb ik nog de Sugargun gehad van mijn ouders, een handig hulpmiddeltje bij het maken van taarten, wat ik naast fotograferen en scrappen en bloggen en kindje verzorgen en tuinieren en de dieren ook nog graag doe (waar koop ik potjes tijd anyone?)
Van Shelly (penvriendinnetje uit Amerika) kreeg ik een shirt, een speeltje voor Pixie (een eendje dat groeit door water, heel grappig) en een heel lieve "plate" én nog een super mooie lieve kaart. Zij is de 9de jarig dus voor haar heb ik ook een mooi pakketje gemaakt natuurlijk, maar daar in een andere post meer over.
Verder nog gehad... chocolade, een massage tegoedbon, bloemen, scrapspullies, en heel veel lieve telefoontjes, knuffels en sms'jes. Ik heb mijn verjaardag nl niet gevierd, het was wel de bedoeling maar ik kreeg de griep dus afgezegd (ik zou het zondag vieren), vandaag wilde ik vrij houden voor Mieke en d'r gezinnetje.

Nou en dan ga je weer een nieuw jaar in, en zoals elk jaar maak ik dan een lijstje met doelen die ik wil behalen, dit keer dus 31 things to do before I turn 32, nou geloof me de lijst is echt nog niet af hoor!

Kortom ik heb een super dagje gehad, maar ben nu wel behoorlijk gesloopt en ik ga nu lekker douchen. Deze week komen de fietszitjes eindelijk binnen en ik hoop op heel veel mooi weer, duim voor me aub!

5 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

nou dat klinkt zeker als een top dagje! leuk man! en wat ben je verwend :) leuk ook al die kaarten :) fijne avond nog!

groetjes

Rachel zei

Angela, wanted to wish you a MOST happy 31st bday! Miss you at SFTIO...come by soon! Love, Rachel

Dora zei

je hebt een leuke dag gehad, gelukkig en je was niet meer ziek, mooi zo. En wat een enorm mooie kaarten, ja dat is zeker leuk!

wij drietjes zei

Dat ziet er supper gezellig uit! En wat heb je een boel mooie kaarten gekregen zeg, zo lief :)

X

Rbarakat zei

Happy 31st Angela! Just checking up on you haven't seen you at SFTIO in a while! Totally cute cards BTW!