zaterdag, april 24, 2010

Pixie in sneltreinvaart (veel foto's)

Ja precies zoals de titel zegt.... Pixie gaat momenteel in sneltreinvaart, niet te geloven!! Ze kan al heel erg goed opstaan, als ze er goed voor zat, stond ze zo op in de box, maar nu ook als het minder gunstig is, trekt ze zich gewoon omhoog!!! Dat ziet er dan zo uit:
Trouwens dat pakje dat ze aan heeft, is ook voor de laatste keer. Beetje emo als ik er onder ben want... dat is het pakje dat ik kocht voor als Pixie geboren zou worden. Het allereerste pakje dat ik echt kocht ook. Dat heeft maanden uitgestald in haar wiegje gelegen, te wachten tot ze kwam. Op het laatst verhuisde die naar de "vluchttas". In het ziekenhuis had ik dit pakje ook bij me, maar het was zo bloedje heet dat ze daar gewoon in een rompertje lag. Op de dag dat we naar huis mochten, 8 juli, heeft ze het heel even aan gehad omdat we naar buiten moesten, dit is een foto van mijn pa op 8 juli waarbij je ziet dat ze het broekje aan heeft, nog veel te groot!!!
Deze foto is gemaakt op 18 juli, nog steeds verzoop ze in maatje 50/56
En deze is van de complete outfit op 24 juli 2009. Het mutsje heeft ze van de winter nog wel eens op gehad maar niet echt zoals ie bedoeld was, je ziet, ze verzuipt er in.
Uiteindelijk was deze versie natuurlijk ook een keer te klein, maar ik zag dat ze hem ook nog in een maatje groter hadden en die heb ik dus ook gekocht *bloos* en nu is madame dus uit het tweede pakje gegroeid, ik heb hem gewassen en hij gaat in de grote doos ;-)

Afgelopen woensdag ging ik met mijn mams naar het stoffenspektakel toe, dat was voor het eerst in hele lange tijd dat ik zonder Igor en lopend, en bij pa in de auto, weg geweest ben, ietwat zenuwachtig, maar toch gedaan, een hele overwinning weer (want ja ik ben nog steeds niet beter, maar dit is toch weer een groot +punt). In ieder geval had ik dit petje voor Pixie gekocht omdat ze steeds zo in de zon zit te koekeloeren, ze vindt het helemaal geweldig petje pitamientje, heerlijk koppie toch?
Gisteren gingen we samen de konijntjes voeren (ja daar is het petje weer) en dat vindt ze ook geweldig, maar deze keer kreeg ze zomaar het speeltje van de konijntjes, lief he? En dat was geweldig, er zit nl een belletje in en dat is LEUK!!!
Een poosje later zat ze gewoon op de grond en dat vond ze toch geweldig, nou ja haar gezicht spreekt boekdelen he?
Verder heeft mevrouwtje ineens donderdag ontdekt dat ze kan kruipen, zo hoppa ineens in z'n vooruit en gaan met die banaan! Ook haar derde tandje is bijna gearriveerd, dat duurt niet lang meer voor hij echt door is, zo schattig.
Ook is de hemel inmiddels al weer 2 dagen van haar bedje af :-( dat is kaal en staat lang zo lief niet meer zo'n kaal bedje. Werd er even verdrietig van dat ze zo snel gaat . Mevrouw had ontdekt dat je nl ook best de hemel in bed kant trekken, alleen als je dan ligt te draaien en draaien, kom je in de knoop hihihi dus hemel eraf. Nu nog 1 hobbel te gaan, nl dat het ledikant een etage naar beneden moet, nou ja de bodem van het ledikant dan. Ze kan nog niet opstaan in bed gelukkig, maar die dag komt met rasse schreden dichterbij.

Ik ben ook nog lekker bezig geweest met taartentaartje bakken, ik weet niet hoe ik het anders moet noemen, maar dit is het resultaat:


Ik heb gisteren nog een tiara gemaakt van fondant met tylose en hij is redelijk goed gelukt, hij staat nog te drogen maar is niet kapot gegaan. Het was gewoon om te oefenen en zonder reden, dus ik weet in ieder geval dat ik het kan! Ik zal nog foto's maken.
En nu? Een heerlijk weekend in hopelijk! Vandaag al lekker in de achtertuin met Pixie gespeeld, morgen hopelijk nog zo'n fijne dag, aan het weer zal het niet liggen!!
xxx

5 opmerkingen:

Dora zei

Wat een leuk verhaal om te lezen, en ik vind Pixie een heerlijk vrolijk koppie hebben.
En die taart....mmmm ziet er errug lekker uit.
Fijn weekend nog!

m@deliefjuh zei

wat een geweldig koppie zit er op je prachtige meid. snel he? gaat het soms. betrap me er ook elke keer weer op hoe snel de tijd gaat.
maar leuk hoor!
en wat ziet je taart er lekker uit!

wij drietjes zei

Wat een boel leuke dingen weer! Pix gaat inderdaad als een razende zeg..geniet maar met volle teugen van je meisje ;) En je taartje is weer super geworden, ben er maar trots op.

X van mij!

Chantal zei

wat een heerlijk koppie heeft Pixie op die eerste foto. Daar word je smorgens toch vrolijk van...

Snap dat je het moeilijk vind met dat pakje... heb Nick zijn eerste pakje vanmorgen ook in de opbergbox gedaan. Hoe graag ik he ook wil ... hij past er niet meer in.

Mireille zei

Wauw dat ziet er heerlijk uit! Geweldig!

Groetjes van Mireille