maandag, april 05, 2010

Even een paar pixie-fotootjes van de afgelopen tijd

Al een tijdje niet gepost, geen foto's van Pixie en geen scrapwerk maar ik zal even de schade inhalen met wat oudere foto's van pixie van de afgelopen 2 weken ;-)
Om een of andere reden krijg ik deze foto niet gedraaid maar ik vind hem zooo leuk dus toch ff delen (ja sabje weer een typische "not the mama" foto)
Bij mama op het grote bed
Lekker buiten spelen voor het eerst, een beetje koud was het nog wel
bijna 2 weken geleden, voor het eerst naar de kinderboerderij, de geitjes vond je maar zo/zo
Maar de konijnen vond je helemaal geweldig! Vooral toen er 5 stuks grote hangoren om je heen liepen te banjeren!
Ook thuis zijn de konijntjes helemaal favoriet, lekker zacht en knuffelen en ze zijn zo nieuwsgierig naar jou, en jij ook naar hen, dit is mama Roos
We hebben veel "eerste dingen" weer gedaan de afgelopen weken. Pixie zegt nu "mamam" en begint echt wat te babbelen in voor ons verstaanbare klanken zeg maar, ze kan zelf gaan staan in bed en in de box dus die moeten dringen naar beneden gezet worden. Ze vindt dat helemaal geweldig dat ze nu kan staan zelf.
Kruipen wil ze nog niet, ja in z'n achteruit maar dat vindt ze dan net de bedoeling weer niet en dan wordt ze driftig (van wie zal ze dat nou hebben hahaha).  Ze eet nu gewoon lekker broodje, ook voor ontbijt, want die fles is ze zoooo beu. Ze drinkt vruchtensap, perensap en thee voor de rest van de dag en 's avonds voor het slapen gaan wil ze graag nog een flesje pyamapap en heel laat (rond 11 uur) proberen we er ook nog wat flesvoeding in te stoppen, de rest redden we met vruchtenyoghurt.
Het wordt een aardig zelfstandig dametje met een super eigen willetje en het baby is er echt vanaf nu hoor! Ze loopt ook aan je vingers nu en langs de rand van de tafel, oké nog niet heel stabiel maar ach dat komt vanzelf! Zo even een korte update, de rest volgt later weer!

3 opmerkingen:

Chantal zei

Ohhh wat word jullie meisje al groot zeg als ik dat zo allemaal lees.

Het baby zijn is er dan misschien wel vanaf maar volgens mij heeft iedere leeftijd zo zijn charmes.
(al mag Nick van mij nog wel even klein blijven hoor ;))

Dora zei

Een erg leuk verhaal om te lezen, en leuk om al die eerste dingen zo te lezen en ook de foto's ervan te zien!

wij drietjes zei

hee!
Wat een superschattige plaatjes weer van je mooie meisje. Geniet van elk moment met haar!! <3

Dikke kus van mij