zondag, april 25, 2010

Dagje Malkenschoten

Zaterdagavond besloten we om zondagochtend naar Malkenschoten te gaan, een grote kinderboerderij/speeltuin waar ik vroeger ook kwam als we naar de camping in Hoenderloo gingen, het leek me leuk daar met Pixie ook eens heen te gaan dus vanochtend in alle vroegte wij op weg, het is maar 30 minuten rijden en we hadden het ook in 1x gevonden!
Allereerst gingen we naar de geiten waarvoor we ook eten gekocht hadden, alleen zijn de foto's zwaar mislukt omdat we onder de voeten gelopen werden door de geitjes hahahah.
Na de geitjes kwamen we bij een heel groot roze varken, nou vind ik varkens over het algemeen een beetje enge dingen, maar vandaag had ik er geloof ik niet zo'n last van, Pixie vond ze ook totaal niet boeiend!!

Op weg naar het volgende, kwamen we deze haan tegen, die gewoon groter is dan Pixie, en ze vond hem mega leuk en wilde er alleen maar naar toe!
Kijk nou, een heel klein schapenras en deze had net een lammetje gekregen, zoooo klein en zo schattig
Pixie vond ze ook wel leuk!
Een heel raar dier, geen idee wat het is.... hihihi
Samen met papa visjes voeren, ze lagen gewoon 3 rijen dik opgestapeld bij de voerplek alsof ze nooit te eten krijgen!
Even pauze bij de grote vijver, even knuffelen met mama natuurlijk!!!
En ook nog even een gezinsfoto natuurlijk want ik geloof dat dit ons eerste echte uitje is met z'n drietjes.
De speeltuin in en Pixie in de babyschommel, geweldig vond ze het!
Pretbekkie!
Na de glijbaan nog even lopen met mijn blote voetjes in het zand, ook voor de eerste keer en dat vond ze toch raar, maar ook wel leuk want ze bleef maar aan het zand voelen!
Na een lange en gezellige ochtend en stukje middag, zijn we weer terug gegaan naar huis, Pixie had het hoogste woord in de auto en lag uit volle borst te zingen!!!
Overigens komt haar 3de tandje door, je kan hem nog niet zien zo, maar hij is al wel met een randje door het tandvlees heen maar staat nog gelijk aan d'r kaakje. Gelukkig is ze deze keer er niet ziek van geweest, alleen een heel klein beetje jengelig.

We hebben een heerlijke dag gehad zo, 's avonds de bbq aangestoken, lekker gegeten met z'n drietjes. Ik had pasta-salade gemaakt en stokbrood met brie erbij, en pindasaus en kruidenboter etc, en Pixie kreeg d'r eigen bordje en liet deze voor het eerst netjes staan en at gewoon van haar bordje af!! Wat gaat ze toch hard he?!

Ik heb een pakje ontworpen, speciaal voor een van de stofjes die ik op het stoffenspektakel gekocht had, en die ben ik aan het uitwerken, de onderkant is af, de bovenkant ligt geknipt en moet er nog op, welliswaar in een proeflapje (voor ik het echte lapje verknal) maar het ziet er al leuk uit! Ook heb ik gewerkt aan Pixie d'r uitnodigingen voor haar eerste verjaardag (je kan niet vroeg genoeg beginnen) en ik heb vandaag dus 24 stempels gemaakt, ingekleurd met potloden en bewerkt met terpetine, ben zo blij dat dat nu af is!
Morgen verder prutsen, nu ga ik lekker mijn bedje in!!!
Slaap lekker en fijne maandag alvast!

2 opmerkingen:

Chantal zei

Dat klinkt als een heerlijke dag!!!

wij drietjes zei

Wat ziet dat er uit als een gezellig uitje zeg! Leuk zo met z'n drietjes wat leuks doen en van het mooie weer genieten :)

X van mij