zaterdag, mei 01, 2010

sushi eten

Zo eens in de 2 maanden ongeveer, halen we een lading sushi, ik kan het prima zelf maken, en vind het ook leuk om te doen, maar soms is het net even makkelijker om te halen ;-) Igor vindt het leuk me er mee te verrassen en zo ook afgelopen donderdag. Hij kwam thuis met een grote lading sushi EN 1 liter Italiaans ijs! Onze ijssalon is weer geopend en dit was de allereerste bak van het jaar! Superverwennerij dus.
Nou hebben we altijd wel potjes voor Pixie in de vriezer (zelfgemaakte hap) en we bedachten dat ze misschien geen sushi wilde, maar toch maar even proberen, dus wij haar 1 rolletje sushi gegeven en dit was het resultaat zo hoppa in 1x d'r giebel in, dat ging natuurlijk niet zo makkelijk haha
Hmmm hoe ga ik dit nou weg krijgen?
Wat zitten jullie nou te lachen over mijn "hamsterwangen"?
Ze vond het heerlijk dus wij hebben de volgende in stukjes gesneden en zo heeft ze heerlijk sushi mee zitten eten!
Italiaans ijs vond ze nog niet zo leuk, want dat was koud aan de tanden en dat deed zeer, dus we houden het maar bij een bakje kwark nog even!
Ook ben ik nog steeds in de "scrapmood"en heb ik al weer 2 lootjes af, tenminste 1 is helemaal af en de andere leg ik nu de laatste hand aan (letters liggen te drogen). Héérlijk gewoon!! Nog even volhouden!
Fijn weekend!

4 opmerkingen:

wij drietjes zei

Geweldig die foto's!! Vooral die ena laatste hihihi :D
MAar dat ze geen ijs lust joh...Bij Danique gaat dat er wel in hoor en het liefst het hele bakje tegelijk...hahaha

liefs! X

Chantal zei

hi hi hi geweldig!!!
handig hoor dat ze alles lust....

Hilde zei

Wat makkelijk dat ze alles wil eten, lekker handig!! Leuke foto's

Gr Hilde

Sandra zei

ahhh wat een schattige fotos!