donderdag, april 22, 2010

Scrapsels April 2010

Het schiet al weer op deze maand. Een rare maand was het zeker wel, er gebeurde van alles en sommige dingen waren ook helemaal niet leuk. Gelukkig heb je dan nog een uitlaatklep in de vorm van Scrappen of taartjes maken, fotograferen, tuinieren, je kindje natuurlijk, en je lieve vriendinnetje, die ik vanaf hier heel erg veel succes en sterkte wens want dat je wel gebruiken lieverd!!

Qua scrappen heb ik wel het eea te laten zien dus daar gaan we maar even dan:
Deze twee mooie kaarten heb ik nog voor mijn verjaardag gehad!
Dit is een never ending card die ik van Alexandra kreeg voor de swap op Dolls, mooi is hij he?
Deze easelcard heb ik voor Nicky gemaakt
En ik ben eindelijk begonnen aan het jaarboek 2010 voor Pixie, dit is de voorkant van Januari. Ik schrijf op een kalender elke dag iets en dan 1x per maand maak ik zo'n kalender en scrap ik de binnenkant.
Dit is dus de binnenkant van januari. Links de mooiste foto van de maand, vind ik tenminste. Ik maak elke 5de van de maand een fotoshoot van Pixie en dan de mooiste komt in deze flap te staan, zo kun je haar veranderingen zien het hele jaar door per maand. Rechts staat dan een leuke gebeurtenis van die maand
De flap van februari 2010
En dan de binnenkant van februari 2010, links weer een foto van de shoot op de 5de en rechts 2 leuke fotos van die maand, het is zo'n lekker snoetje he?
Ik ben vandaag ook weer aan het scrappen geslagen, een lootje van een foto van Pixie uiteraard. Ik heb nog een hele stapel liggen dus ik ben voorlopig nog wel even zoet, uiteraard moet Maart 2010 ook nog gescrapt worden en dan zijn we al weer bijna toe aan April!

Ik heb vandaag een bestelling binnen gekregen ook met papier voor een vakantieboekje voor dit jaar, én met papier van Magnolia, en 2 stempels zodat ik daarmee de uitnodigingen kan gaan maken voor Pixie d'r verjaardag, alleen ben ik er nog niet helemaal over uit wat voor kaart het gaat worden ;-) daar ga ik nu eens naar speuren!
Fijne dag allemaal! Op naar een warm en zonnig weekend!

4 opmerkingen:

wij drietjes zei

Wauw he, wat wordt je jaarboek al mooi!!! Wat een hoop dingen maakt zo'n kleintje dan al mee heh, erg leuk om zo vast te leggen voor Pix voor later.. Ik ben benieuwd naar het geheel straks!

Liefs en veel sterkte met alle minder leuke dingen van deze maand!
X Marije

m@deliefjuh zei

wat heb je dat geweldig leuk gemaakt zo. dat jaarboek. erg leuk idee!

en je easelcard is ook erg mooi. en de kaart van alexandra ziet er leuk uit. altijd leuk he zulke post

Dora zei

Mooi werk allemaal, je kaart voor Nicky...sjucht super!

Chantal zei

Wat een super gaaf idee dat jaarboek... misschien pik ik dat idee wel van je...