zaterdag, januari 30, 2010

En ja hoor, ze staat!!!

Madame heeft ontdekt dat ze kan staan, nu zo ongeveer een dag of 5, zie hier, ze kan staan in de box....
Of aan de tafel................. of gewoon als papa je ondersteunt

Zitten kan ik ook al heel goed zelf, en ik kijk dan ook al erg eigenwijs en bijdehand en soms een beetje heel erg gevaarlijk of juist duf, hoe je wilt ;-)
Nicky vertelde dat ze een loopstoel voor Milan had gekocht, en dat vonden we eigenlijk wel een goeie voor Pixie want sinds ze ontdekt heeft dat ze kan staan, wil ze niks anders, en ze doet ook maar meteen pogingen te lopen! Kruipen moeten we nog even een beetje stimuleren, maar als we d'r beentjes onder d'r kontje schuiven giert ze het uit van de pret! Stoer he die loopwagen?!
Afgelopen zondag hebben we nog gezwommen, ook Igor was mee het water in deze keer, en we hadden een stoere zwemband voor Pixie meegenomen, al vonden wij het leuker dan zij geloof ik.
Daarna zat ze al heel stoer te zijn op de bank in haar trainingspak met sneakers de lekkere tuttebel!

Vandaag zou iedereen de kit moeten hebben van Dolls, en ik ben benieuwd wat "men" er van vindt. Ik vond hem in ieder geval heel erg leuk en zal morgen mijn voorbeelden plaatsen wat ik er mee gemaakt heb! Ook ga ik morgen nog de BOM opdracht nr 3 afmaken, zodat hij maandag op het forum gezet kan worden! Ik vind het zo leuk om weer lekker mijn bommetje bezig te zijn!
Verder heb ik niet zo heel veel tijd (of puf) om te scrappen want ik ben weer eens niet helemaal gezond, mijn schildklier ligt op z'n gat waardoor ik doodmoe ben steeds, dus ik vul mijn dagen met voor Pixie zorgen, voor mezelf zorgen, de beestjes en het huishouden en dan hoop ik nog wat energie over te hebben voor als manlief thuiskomt. Ik lig dus ook praktisch elke avond vroeg in mijn mandje en hoop lang te kunnen slapen. 8 februari as mag ik naar het ziekenhuis naar de endicrinoloog en hoor ik wel wat er verder gaat gebeuren.
Dus tot die tijd maar uitzingen!

7 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

schattig zeg!

Lenet zei

Ten eerste beterschap en alvast sterkte voor de 8ste.
Wat is het ook een heerlijke tante die meid van je. Geweldig zo stoer als ze daar staat.
tja en loopstoelen zijn ideaal. Ik had er een voor Marc maar die had hem vrijwel niet gebruikt die liep met 9,5 maand ineens de hele kamer al los rond. Amber had gelukkig niet veel haast die heeft heel veel genoten van die stoel. .

jacqueline zei

Wat word ze ineeeeeeens groooooot zeg!!!!
Wat een griet al he , heerlijk.
Geweldige foto's weer.
Heel veel sterkte met je gezondheid en dat je maar snel weer de oude bent.

Groetjes Jacqueline

Chantal zei

Wat goed van Pixie zeg... ze word al echt groot.

hoop dat ze je in het ziekenhuis kunnen helpen. Zo is ook niks.

Groetjes Chantal

ps ik heb je een award gegeven op mijn blog

Marije's Scrapsels zei

Wat een super leuke foto's zeg..dat allereerst! Enn wat ontwikkelt Pixie zich ineens als een razende zeg..zo wordt ze ineens steeds minder baby! Maar wat een mooie grote meid wordt ze al :)

X liefs, Marije

En een dikke knuffel voor Pix!

Dora zei

Wat enorm leuk om dit te zien en nhet zijn super foto's. Jammer dat het met jou niet lekker gaat meid.
Doe rustig aan denk aan jezelf.
Misschien een idee om wel de bom opdracht alvast te plaatsen, dan kunnen we er al mee aan de slag. Ik ben ook benieuwd wat iedereen ervan vind van de DGNB ik vond het ook erg leuk, ik ben oook benieuwd naar wat jij ermee gemaakt hebt!
Sterkte ik denk aan je!

Charlotte zei

Wat een heerlijke foto's Angela. Kan me voorstellen dat je supertrots bent op je mooie dochter!!! :)

Ik hoop dat je je snel weer wat beter gaat voelen... beterschap voor nu!

xxx