woensdag, februari 03, 2010

sneeuwpret en scrappen!

Zondag was het schitterend mooi weer, de zon scheen en de wereld was wit, de lucht erboven stralend blauw! Tja en wat doe je dan? Camera mee, kind in de wagen (voor het eerst in de buggy) en het bos in!!! Wat hebben we even heerlijk genoten zeg! De foto's spreken voor zich denk ik! Pixie begint te wennen aan de sneeuw en vindt het nu ook wel interessant en grappig spul alleen wel verdraaide koud aan de jatjes!
Helaas was ze maandag en dinsdag ziek :-( Dit is pas de eerste keer dat ze wat heeft (en dat in 7 maanden) dus dat was even gek en wennen. Gelukkig sliep ze veel en is ze vandaag al praktisch beter. Ze wil nog niet zo heel veel eten maar dat geeft niet, drinken gaat er wel in en de luiers gaan ook weer prima (jaiks) dus ik klaag niet. Het is echt een ijzersterk meisje waar ik super trots op ben!

Er is een hoop scrapwerk te laten zien! Ja ik heb wat kunnen scrappen, alleen heb ik nog niet van alles foto's gemaakt! Stom he? Maar ik heb wel foto's van wat ik voor de scrapkit van Dolls en Decorations gemaakt heb, het hele DT heeft spulletjes gekregen om wat leuks mee te maken en we hebben allemaal mega ons best gedaan en jemig wat een leuke en gave en frisse en vernieuwende dingen zijn er gemaakt, en dat allemaal met 1 papierlijn! Echt heel gaaf, Mieke bedankt weer!!! Dit zijn mijn dingetjes, ik heb een lootje gemaakt en een hartjeskaartje want het was Valentijnspapier!

Dit is dus het lootje, alles behalve het lintje en het papieren onderzettertje en het bloemetje kwam uit de kit
De voorkant van het kaartje
Binnenkant links
Binnenkant rechts

Beide kantjes samen

Achterkant kaartje

De rest volgt snel want 1 kaartje is voor de swap, het bom-lootje heb ik nog niet op de foto staan en 2 gewone lootjes die ik gemaakt heb ook nog niet! Ben inmiddels eindelijk begonnen aan het 2de boekje over Pixie, van de maand Augustus, ik gebruik Life's stories van MME ervoor wat geen makkelijk papier is maar wel heel erg leuk!
Tot een volgende keer maar weer!

4 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Ooooohw wat is je kaartje gaaf! Om er verlieft op te worden! <3 hihi
En jaa weer van die prachtig mooie sneeuwfoto's van Pixie en jullie :) Hier lag (helaas) geen sneeuw de afgelopen dagen, ik had er nog best even doorheen willen wandelen! Maaar wellicht eind maart gaan we nog een weekje richting de sneeuw..:) dus kan het alsnog!

Liefs! X van mij :)

Dora zei

Je hebt schitterende creaties gemaakt, dat kaartje is wonderschoon!

NicoleJ zei

Je hebt weer heel mooie dingen gemaakt zeg en die foto's van Pixie op het kleed in de sneeuw zijn echt geweldig mooi

bea zei

Wat een prachtige dochter hebben jullie , schattige foto dat ze in de sneeuw zit (dat word vast een lootje ?) Mooie LO en je kaartje is echt gaaf !!