donderdag, januari 14, 2010

Update met heel veel foto's!

Hoi hoi,
Momenteel ben ik heel druk met van alles en nog wat, samen met Nicky (mama van Milan) met iets heel spannends wat nogal wat tijd kost, DT werk voor Dolls , mijn studie, Pixie én voor mezelf scrappen! Mijn studie heb ik dus weer opgepakt en 1 vak afgemaakt, het andere vak druk mee bezig nu (gezonde voeding) en een derde vak (module II van HBO medische basiskennis)is aangevraagd en inmiddels zelfs al binnen! Genoeg te doen op dat vlak dus maar het is leuk en interessant dus dat scheelt een hoop.
Dus nu maar een update over de afgelopen dagen. Afgelopen zondag lag er weer een geweldig pak sneeuw en tussen de sneeuwbuien door zijn we met Pixie naar buiten gegaan. 3 weken geleden vond ze sneeuw nog niks dus vandaag maar weer eens proberen. Allereerst natuurlijk dik inpakken ;-) Hello Kitty is absoluut favoriet hier in huis can you tell?

Eenmaal dik ingepakt het park ingelopen hier recht voor de deur

Even wat sneeuw aangeven "hmmm dat weet ik zo net nog niet" lijkt ze te denken.

Dat is wel koud en nat en zacht aan de handjes

Papa wil ook wel even op de foto met z'n kleine grote meid!

Zo ziet het park er dus uit, ongeveer het uitzicht vanuit ons keukenraam en scrapkamer!

Na het buitenspelen kreeg Pixie fruithap en daarna een liga om zelf te eten, nou dat kan ze best!

Ik was die dag nogal moe en ging even "loungen" op onze bank, nou dat werkt meestal niet met onze maffies hoor! Lekker plakken bij "mama" op d'r buik is het lekkerste wat er is!!

Eergisteren hadden we een luie dag en hebben we lang in onze pyama gelopen, Pixie had een opperste beste bui en lag heerlijk te spelen (en te kwijlen)

Lekker ding!

Vandaag ben ik na lange tijd weer zelf naar het dorp gewandeld na groen licht van de huisarts gekregen te hebben (loop weer te krukken met mijn gezondheid en moet 8 feb naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken) en na zo lang niks gekocht te hebben moest ik de schade even inhalen he? Nee hoor kinderbijslag is binnen en ik ben kleertjes maat 74 aan het kopen voor mevrouwtje. Hier horen ook nog een broekje en bolero bij maar die waren nog niet binnen in haar maat, die komen morgen! Nou dan nog wat rompers en dan is mevrouw weer compleet!! Oh en een maillot natuurlijk!

Super schattig spul is het toch he? En dat broekje vond ik gewoon stoer, volgens mij is dat een jongensbroekje ook nog but who cares right? De spulletjes kan ik lekker allemaal combineren dus slim ingekocht deze keer ;-)

Tot zover de update met foto's, ik ben lekker aan het scrappen met een volgend projectje met DT spul van Dolls, echt ik ben wel heel blij met de lijn die ik van Annemieke gekregen heb hoor! Had niet verwacht dat het nog "mijn ding" zou worden maar als het zo door gaat ben ik gauw door mijn voorraad heen!!! Ook volgt morgen opdracht nr 2 voor de BOM weer en kan ik zelf weer met opdracht 3 aan de gang! Nog een paar nachtjes slapen en dan worden de nieuwe DT-leden bekend gemaakt op Dolls!!! Je kunt nu dus nog mee doen!

4 opmerkingen:

Dora zei

Wat een heerlijke foto's echt zo leuk. En die kleertjes daar word je toch helemaal blij van!

NicoleJ zei

leuk al die kleertjes!
Ben benieuwd naar je volgende BOM opdracht....
Enne..... al dat kwijlen, misschien komen er dan binnenkort wel tandjes

Marije's Scrapsels zei

heerlijk zo al die winter foto's! Ik hou dr wel van :D En die pyjama van Pix, die heeft Danique al romper! hihihi
Enn wat heb je weer superschattige kleertjes gekocht!! Leuk heh, dat baby shoppen <3

X van mij!

Charlotte zei

Wat een leuke foto's Angela. En wat hebben jullie fantastische katten!!! Helemaal geweldig... :)

xxx