maandag, januari 04, 2010

Een half jaar geleden...

Gek hoor, een half jaar geleden zag ik er zo uit..... Deze foto was op de 27e juni dus ik stond toen echt op ploffen!

En nu zo, wat gaat dat hard he? Zo gek als dat dat voelt! Ik mis die buik soms nóg steeds, ja erg he ik weet het! Maar het was ook zo knus en gezellig ondanks dat het ook loodzwaar was bij tijden! Maar we hebben er zoiets moois voor terug gekregen!

Nl deze mooie lieve meid! Lekker bekkie is het toch he met d'r hamsterwangetjes! Daar zijn die rimpels en wallen wel het waard voor hoor! ;-)


Morgen is dit mooie meisje al weer precies een half jaar! De tijd vliegt, voor ik het weet is ze al weer een jaar! Ze ontwikkelt zich in razend tempo! Ze kan dingen met d'r duim en wijsvinger pakken, eet al brood een korstje of kleine stukjes, ze kan zich met gemak alle kanten op rollen die ze maar wil, ze oefent haar beenspieren om te gaan staan (niet té vlug dame) en kletst je de oren van je kop (van wie zou ze dat nou hebben?), kortom een gewone baby maar wel de mijne en dus de leukste en liefste en mooiste hahaha!

En dan nog even een stukje met minder dweep en kwijlgehalte nl scrappen! What else right?
Nou als DT'er van Dolls en Decorations organiseer ik een BOM. Mijn eerste dingen zijn al gepost, nl een Box waar ik mijn lootjes in ga stoppen. Zo ziet deze er uit:

En de eerste opdracht is ook geplaatst, dat was een voorstel-lootje en dit is de mijne, wie ben ik NU. Op de achterkant van de lo heb ik een heel verhaal geschreven maar dat is voor mezelf want het is toch een BOM en dat is vrij persoonlijk. Sommige dingen zal ik dus wél delen en andere weer niet.

Daarnaast is Dolls nog op zoek naar 1 of 2 DesignTeam leden en heeft een Call uit staan! Wil je daar aan mee doen en deel uit gaan maken van het team... meld je dan aan op het forum en doe mee met de Call, wie weet kunnen we jou dan straks als nieuw lid verwelkomen! Lijkt me leuk!

4 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

hee!

Wat gaat het hard heh! Morgen is je lieve meisje alweer een half jaar..geniet morgen maar lekker van elkaar! <3
Je BOM is prachtig! Echt heeel mooi en helemaal jij ;)

Liefs, X Marije

Dora zei

Werkelijk prachtig, en goed te begrijpen hoor dat je niet alles laat lezen, helemaal je eigen keuze. Enorm leuk dat je dit doet op het forum en ik ben al druk bezig! Wat ben je weer mooi slank zeg na de bevalling!!

Wiebine zei

Wat leuk zeg dat je foto's van Pixie zo allemaal in de juiste volgorde hebt gezet. Kun je mooi zien hoe je groeit en verandert. En wat een mooie BOM zeg, ziet er prachtig uit.
groetjes,
Wiebine

Marjolein zei

Ansje, wat zie je er gruwelijk gelukkig uit op die foto met je moppie! Super!!! Je straalt gewoon. Ze is ook om op te vreten zeg!
Wat zul je daar van genieten. Voor je het weet is ze net zo groot als Frederieke.

Liefs Marjolein