woensdag, januari 06, 2010

Laatste deel December Daily

Hier dan eindelijk het laatste deel van December Daily! De laatste 4 dagen van het jaar! Wat vond ik het leuk om dit boekje te maken zeg! Elke dag een verhaaltje, elke dag een foto, oké niet elke dag ik heb 3 keer gesmokkeld met de foto's maar goed ik heb het wel maar mooi gedaan! Volgende kerst maak ik er zeker weer 1 maar dan weer wat uitgebreider que scrappen want dit was clean and simple, leuk maar niet geheel mijn stijl, een beetje té simpel maar wel een leuk boekje op zich!
We zijn weer over tot de orde van de dag hier, nieuwjaarsschoonmaak is zo goed als rond, alles is opgeruimd, uitgezocht en weggebracht, nog 1x naar het stort rijden en 1x naar de kledingbak en dan ben ik helemaal klaar! Heerlijk is dat!
Qua scrappen ben ik ook helemaal bij! December Daily is af, mijn volgende lootje voor de BOM is af, spullen besteld en dingen opgeruimd en nu, nu kan ik eindelijk het boekje van Pixies eerste maand gaan afmaken en starten aan de 2e maand én een jaarboekje voor 2010 dus nog genoeg plannen! Alleen chronisch tijd tekort!!! Dus ik ga gauw verder, doeiiii!

3 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

ondanks dat het niet jouw stijl is, vind ik hem prachtig geworden!!

Liefs en een kus!

Dora zei

Ik denk dat het een hele opgave is wil je dit boekje in jouw stijl doen, ook ik ga dan tijd problemen krijgen als ik dat zou doen. Ik denk dat de verhalen en de foto's in dit boek zo leuk zijn voor later!

NicoleJ zei

ik vind je dd echt helemaal geweldig. Inderdaad niet jouw stijl maar clean en simpel is ook wel eens leuk!