donderdag, januari 21, 2010

Lekker aan de gang....

...met het DT-pakket van Dolls and Decorations Nog steeds lekker bezig met de Vintage Poppy lijn van Lily Bee en hij is echt erg leuk en goed mee te werken. Ik heb allereerst een tasje gemaakt waarin een miniboekje past. Deze heb ik voor mijn zusje gemaakt omdat ze wel een oppeppertje kon gebruiken. Ze houdt van Rood en van simpel dus het is niet een boekje wat helemaal in mijn stijl is. Ze krijgt hem als het goed is vandaag in de bus dus ik hoop dat ze niet al stiekem op mijn blog heeft gekeken voor ze hem in handen heeft!

Ik heb een klein accordion/zig-zag- boekje gemaakt en op elk kantje een foto van Pixie verwerkt. Ze heeft nog geen boekje of iets van ons gehad en ook zij is "trotse" tante dus vandaar, kan ze toch meegenieten van de kleine meid!

Pixie heeft letterlijk een handje meeholpen, leuk he?

En dit is een kaartje wat ik met dezelfde lijn heb gemaakt! De sticker is van crafty secrets (de sticker met de bloemen erop) en die komt ook uit de winkel. Het lintje niet, die komt bij de action vandaan. Ook heb ik weer de Doily Lace punch gebruikt (mijn favoriet), inkt, en rood en wit cardstock!


Pixie-update:
We mochten afgelopen dinsdag weer naar het CB, Pixie was toen 6 maanden en 2 weken oud. Ze hoefde gelukkig geen prikjes! Dat hoeft pas weer bij 11 maanden gelukkig! Ze woog 7,4 kilo en is 66 cm, dat is precies de middenlijn van de curve, niet te geloven! Ik dacht echt dat ze wat aan de zware kant zou zijn maar nee hoor! Sterker nog, ze mocht wel wat meer eten! Dus nu zit madame sinds 2 dagen tussen de middag aan de boterham met smeerkaas, en 's avonds krijgt ze meer warm eten én eet ze met de pot mee! Zo had ze gisteren bloemkool met aardappel en kip en deze keer vond ze de bloemkool wel lekker, en eergisteren had ze witlof met ham/kaas en aardappel en die vond ze helemaal geweldig lekker!
Vanavond weet ik nog niet maar zo dadelijk krijgt ze een boterham met jam! Dat lust ze vast ook wel!

Verder heb ik vorige week dus lekker geshopt! En ik vond dit super schattige badpakje, nog veel te groot hoor maar voor van de zomer in het badje!!! Dan gaan we uiteraard lekker zwemmen maar ook een badje hier in de achtertuin!

Pixie krijgt nu af en toe ook sapjes in een flesje en die kan ze prima zelf drinken zoals je ziet, ze vindt het ook erg grappig om te doen!

Zondag kwamen de opa's en oma's op visite én ze hadden overgrootoma Van Santen meegenomen.
Oma is inmiddels al 85 jaar en pixie dus een half jaar maar dat was wel even de moeite om op de foto te zetten!

Ik had ook een taart gemaakt, daar had ik even zin in. Een puzzelplaatje van Tinkerbel maar helaas niet genoeg tijd om hem goed uit te werken dus het is niet zo mooi geworden maar wel grappig! Lekker met veel glim en glitter en de vulling was kaneelkwark met gebakken appeltjes in kaneel en suiker hmmm erg lekker oh ja en een laagje lemon curd eronder voor de frissigheid, zeer geslaagde combi!

Ik zet Pixie nog wel eens in mijn nek, en dat vindt ze super geweldig! Ik kan natuurlijk dan alleen geen foto's maken maar om te laten zien HOE leuk ze het vindt, heb ik haar even bij haar papa in zijn nek geparkeerd! Zou ze het leuk vinden denk je? Oh ja niet aan te raden als je een dunne haarbos hebt want die is daarna NOG dunner hahaha

Pixie vindt "zitten" momenteel helemaal het einde! En dat wil ze overal en altijd, spelen op haar kleed... mwah zitten is interesssanter, maar als mama dus even met Marije wil kletsen of Annemieke wil mailen is dat wat lastig, en Pixie bedacht zelf een oplossing! Ik wil wel in de wasmand met mijn nieuwe kleertjes spelen. Nou voila! Lekker met d'r tenen in de weer op mijn (ja ik weet het is een troepje) bureau! Gezellig he? Zo nu even genoeg foto's en verhalen, ik ga gauw weer door want Pixie is wakker die wil graag eten, en vanmiddag komt de kit van Dolls binnen!!!


7 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Sjee, wat ben je weer lekker bezig met scrappen!! Alweer van die mooie dingen..:)

Ik vind de foto van Pixie met Igor echt geweldig!! En die met overgrootoma, tsja dat is er een om goed te bewaren en te koesteren voor later (L)

Een leuke blog weer meis, ennn wat een goede oplossing zo in de wasmand! hahaha

Liefs! X Marije
En een knuffel van Danique voor Pixie

Lenet zei

Hij is leuk zeg dat tasje met boekje voor je zus, En pixi vind ik nog steeds een heerlijke griet om te zien.
Ik heb wat voor je op mijn blog staan.

m@deliefjuh zei

wauw! wat prachtig.. en wat een lief dametje heb jij :) leuk hoor! ik heb hier 2 van zulke meiden... haha tis wel echt genieten hoor!

groetjes martine

Zusje zei

Lieve zus,

Ik ben super blij met je cadeautje. Heb wel even wat traantjes moeten wegvegen. Was een goede oppepper! Laat me weer even de mooie dingen in het leven zien. Dank je. Hou van jullie.

Dikke kus, je zusje

Ps kan ik morgen weer lekker pronken met mijn mooie nichtje

jacqueline zei

wat een mooie dingen heb je weer gemaakt Angela.
En ooooo die foto's van Pixie, echt geweldig, vooral die in de wasmand wahahaha.
TIs ook echt een schatje om te zien jullie Pixie.

Groetjes Jacqueline

Anneke (An) Wijers zei

Wat een leuk boekje en dat tásje!!! Eeeeenig!!!

Anoniem zei

Heb een tijdje niet gekeken op je blog, maar meis wat ben je lekker bezig en wat wordt Pix toch een lekkere grote lieve meid! En wat heb je geweldig schattige kleertjes voor haar uitgezocht!! En dan dat badpakje, echt super schattig gewoon!

Liefs,
Mariëlle