vrijdag, januari 01, 2010

Afsluiting 2009/Gelukkig 2010!!

Goede morgen!
De eerste ochtend van het nieuwe jaar! Nieuwe ronde nieuwe kansen, ik ben benieuwd wat dit jaar voor ons in petto heeft!
Ik heb bewust gisteren (of daarvoor) géén afsluitend berichtje geplaatst, simpelweg omdat ik liever nog geen afscheid had genomen van 2009. Het is voor ons in alle opzichten een topjaar geweest! Uiteraard is Pixie het "grote kado" van 2009 en ons grote geluk, maar ook grote spanning van wanneer gaat ze zich aankondigen! De zwangerschap was wel zwaar maar ook heel mooi! Resumé over 2009

Januari: een lekker maandje, koud vooral, en mijn buik groeide ineens heel hard. Ik heb lekker veel gescrapt, met name aan mijn pregancyBOM én ik werd gevraagd als Guest Designer voor Royalty Scrapbooking


Februari: 1 jaar getrouwd, een geweldig valentijnsweekend gehad, we weten dat we een meisje krijgen én natuurlijk veel geshopt voor de kleine meid, ik hoef natuurlijk niet te vermelden dat ALLES in het roze was he? ;-)Maart: een erg rustig maandje, weinig te vertellen, wel leuke scrapspullies gekocht en wat lootjes gescrapt maar vooral genieten van de zwangerschap


April: Ik word 30 jaar, jawel de magische grens is bereikt, pretecho gehad, stofjes gekocht voor dekentjes, mijn buik is écht huge! Ik vind het héérlijk!!! De kleertjes worden gewassen en buiten gedroogd en het weer is fantastisch!


Mei: We hebben besloten dat Eos en Eros bij ons komen wonen, 2 naaktkatten, we hebben ze 2x bezocht en jemig wat zijn het een leuke lieve schatjes, de babykamer is klaar én we hebben een professionele fotoshoot/buikshoot


Juni; De allerlaatste loodjes, en mensen wat wegen die zwaar, ik ben opgeblazen door het vocht maar kan nog steeds genieten, in stilte, alleen want dat ben ik nu het liefst, Eros en Eos komen en ik doe niet veel anders dan met hun knuffelen op de bank. Ze liggen graag op mijn dikke buik. Vlak voor dé datum krijg ik nog poetsneiging en echt ALLES in huis is schoon! Op 27 juni wordt mijn papa 60 en daar ga ik gelukkig nog wel even heen.


Juli; op 3 juli ben ik al 3 dagen overtijd maar ik ga nog wel "even" naar de groententuin om te oogsten! 2 dagen later lig ik in het ziekenhuis met mijn meisje op mijn buik, Pixie Lynn is geboren!!! Ik blijf 4 dagen in het ziekenhuis 5 t/m 8 juli en mag de rest lekker thuis doen! Het weer is erg warm en eigenlijk is dat best prettig, op 13 juli (8 dagen na de keizersnede) lopen we voor het eerst echt buiten naar het dorp om boodschappen te doen, wat heerlijk! Dit is een maand van puur genieten!


Augustus; Ik heb het kledingmaken weer opgepakt en heb een schattig jurkje voor Pixie gemaakt, ik ontmoet Silvia, mijn vriendinnetje voor het eerst, we wandelen veel want het weer is fantastisch, scrappen kan ik ook lekker veel doen want Pixie slaapt natuurlijk nog veel overdag. Igor is ook nog vrij en het leven is heerlijk!


September: Pixie krijgt voor het eerst fruithap en ze vindt het geweldig lekker, ze ontmoet mijn oompje die uit Curaçao over is gekomen, Milan komt weer spelen én ze krijgt er een vriendje/vriendinnetje bij want mijn buuf is ook zwanger! We hebben een armbandje voor haar gekocht en we wandelen naar de groententuin, we gaan lekker veel weg want Igor heeft nog eens 2 weken vakantie! Wat een luxe, hierna gaat het voor mij écht beginnen!


Oktober; Pixie is vaker en langer wakker dus mijn leventje bestaat vooral uit Pixie verzorgen en bezighouden, huishouden en dieren. Scrappen probeer ik wel en ben begonnen aan een boekje over haar eerste maand, we gaan voor het eerst met haar zwemmen wat ze geweldig leuk vindt! Het is een jaar geleden dat we ontdekten dat ik zwanger was. Ook ontmoeten we vriendinnetjes Danique en Marije voor het eerst, eindelijk! En hopelijk niet voor het laatst! Er is een cropdag en ik geniet met volle teugen van de leuke meiden en de gezelligheid! Kelly, mijn dinnetje wordt 30 en we houden een surpriseparty! Wederom hebben we een professionele fotoshoot in een studio. Ditmaal met Pixie UIT mijn buik ;-) We gaan voor het eerst naar het bos EN mevrouw krijgt UGGS!


November; Ik doe zelf een aantal fotoshoots met Pixie en krijg 2 betaalde opdrachten! Erg gaaf en de foto's zijn super geslaagd! Ik ga weer verder met Pixie d'r boekje én taartenbakken! Ook gaan we weer zwemmen en wandelen we veel buiten met Pixie in de draagzak


December; Om een aantal redenen neem ik afscheid als modje van het SYM forum, maar word ik kort daarop gevraagd door Annemieke van Dolls en Decorations om haar team als modje/DT'er te komen versterken, wat een eer! Dit is een maand van mijlpalen, voor Pixie, voor Igor maar ook zeker voor mij! Igor is gepromoveerd tot leidinggevende, Pixie leert zitten, kletst heel veel, rolt om, eet fruit- en groentenhappen, meestal zelf gemaakt en anders vanaf 6 maanden met stukjes, broodkorstjes en pap. Ik... ik ga voor het eerst sinds jaren uit eten, vier kerst (inclusief diner) bij ouders (2 dagen dus), gaan lunchen, naar Batavia stad, de stad in meerdere malen en dat met de drukte rond de feestdagen, naar het tuincentrum. Ik ben trots op mij! ik doe nog een fotoshoot met Pixie die geslaagd is, en Pixie heeft voor het eerst sneeuw en natuurlijk.... onze eerste kerst met z'n drietjes.


Zo een heel verhaal maar snap je nu dat ik géén afscheid wilde nemen? Natuurlijk kijk ik ook wel uit naar de mijlpalen van dit jaar hoor! Het zal mij benieuwen. Nu ga ik me bij mijn mannetje voegen en vanmiddag hopelijk nog even scrappen.
Fijn jaar allemaal!!!


5 opmerkingen:

jacqueline zei

O meid dat een geweldig overzicht, wat leuk om dat zo terug te lezen....en idd jullie hebben een heerlijk jaar gehad en ik kan me heel goed voorstellen dat je geen afscheid wil nemen.
Maar ook aankomend jaar zijn er natuurlijk weer fantastisch dingen voor jullie.......je lieve kleine meisje word 1 en zo zal je nog veel meer leuke dingen beleven.
Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat 2010 voor jullie net zoveel moois brengt als 2009.

DIkke knuf voor Pixie.
Groetjes Jacqueline

Marije's Scrapsels zei

Je hebt gelijk, dit was een geweldig jaar voor jullie! Enn je mag trots zijn op je zelf, je doet het zo goed...je gaat zelf vooruit en je bent een super mam voor Pixie :) Ik weet zeker dat 2010 voor jullie net zo'n mooi jaar gaat worden, het gaat steeds beter met jezelf..je hebt een schat van een man en een kind dus ik zou zeggen; GENIET!!

De aller aller aller beste wensen voor jullie alle 3 en natuurlijk hoop ik op een jaar vol liefde, geluk gezondheid en alle goeds voor jullie drietjes!

Liefs en een dikke kus van mij!

Dora zei

Dit is zo leuk om te lezen, ik ken je nog niet goed, maar wat heb jij dan toch een mooi jaar gehad, en wat een prachtige foto's.
Op naar een heel mooi 2010!

Sandra zei

Super om je jaar zo te lezen..erg leuk!!!
dat wordt vast ook een heel mooi 2010

Chantal zei

2009 was zeker een mooi jaar voor jullie... maar 2010 heeft vast ook veel moois in petto.

Dat al je wensen maar uit mogen komen...