dinsdag, december 29, 2009

Onze eerste kerst met z'n drietjes

En wat voelde dat bijzonder en leuk! We hebben echt met volle teugen genoten van dit alles! Voor ons begon het al de 23ste! Igor kwam om half 2 thuis vanuit zijn werk, vakantie!!!! Héérlijk! We zijn eigenlijk meteen de stad in gegaan waar het gezellig druk was, maar goed te doen, tja met mijn mannetje en kind erbij lukt praktisch alles wel! We hebben nog geshopt bij Prénatal en dat is zooooo gevaarlijk! Wel nuttige dingen gekocht overigens. Daarna zijn we door gegaan naar het tuincentrum, eindelijk naar de kerstshow en de levende kerststal. De kameel die daar stond, vond Pixie wel een lekker hapje en had haar graag opgegeten!
Zo zag Pixie er uit op de 23ste, in mooie lieve kleertjes!

Na het tuincentrum besloot Igor dat we maar eens uit eten moesten om van alles te vieren. Zoals sommige weten is dat ene heel big issue voor mij, maar ik heb besloten het maar over me heen te laten komen en het is gelukt, het was me toch gezellig! We zijn bij de Griek gaan eten en mensen wat heeft het lekker gesmaakt! Pixie was heel erg gezellig en heeft ook volop genoten en gelachen en gezongen!


De volgende dag zijn we ook nog even weg geweest om te genieten van het mooie landschap hier in de omgeving, dit is een van de foto's die ik gemaakt heb, mooi he?

En dan is het eerste kerstdag, hier de hele lading kerstkadootjes die we gekocht hebben. Ik kon het niet laten even een fotoshootje te doen al is die mega mislukt omdat Pixie niet zo'n zin had, maar deze is wel grappig!

Dit is onze kerstfoto nadat we ons eindelijk aangekleed hadden. De eerste dag hebben we bij mijn ouders gevierd, het hele gezin compleet en dat was erg leuk! Lekker de tepanyaki-plaat op tafel en ga je gang maar! Het was half 9 voor we thuis waren, Pixie heeft het goed volgehouden!!!

Tweede kerstdag was bij mijn schoonouders, wederom met het hele gezin. Het was echt super gezellig en het eten was heel erg lekker. Ieder van de kids heeft 1 gang van het diner gemaakt en moeders heerlijke stoofpeertjes. Pixie heeft zich goed gehouden en het was erg laat, dit was dan ook hoe ze thuis aan kwam arm schaapje! Ze heeft wel heerlijk geslapen die nacht!

Nu zijn de kerstdagen voorbij en de meeste spullen op de plek van bestemming, dwz de boeken in de boekenkast en 1 op de commode want daar lees ik uit voor 's avonds, dat vindt Pixie geweldig! De uitstekers en koekjesspullen in de krat met baksupplies, kleertjes gewassen en in de kast, hobbyspullen in de hobbykast etc Ja want we zijn echt stierlijk verwend en hebben hele gave kadootjes gehad.
Van mijn mannetje heb ik trouwens de WII fit met balance board gehad en jemig wat is dat leuk zeg! Daar zullen we heel wat uurtjes lol aan beleven samen!!! Dank je wel schatje!!!

3 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Helemaal gezellig en leuk die kerst van jullie!! Daar kun je met mooie herrinneringen op terug kijken en wat zijn jullie stierlijk verwend zeg! Geniet er maar lekker van, jullie hebben het verdiend lieverds!

Liefs en een kus!

Chantal zei

Meid dat klinkt als een heerlijke eerste kerst met zijn 3e.
(ik kan ook al zo uitkijken naar volgend jaar)

Dora zei

Wat een leuke foto's goed voor je BOM???