woensdag, december 23, 2009

Update December Daily deel 3

Ja belachelijk dat ik zo achter loop, maar ik loop over in het werk en andere dingen die geregeld en gedaan moeten worden maarrrrr ik ben weer bij! Hier dan alle December Daily's. Ik maak ze per 2 dagen ivm printen van de foto's dus eind van de dag heb ik er weer 2 af, die van gisteren én die van vandaag dus. Als je op de foto's klikt krijg je ze groter en kun je eventueel ook de journaling lezen.
Op deze dag was Igor echt jarig maar deden we er niet zo veel meer aan, alleen liedjes zingen (Pixie de halve nacht!) en ze at met de pot mee, nl bietjes en aardappelpuree!

Op deze dag deed ik weer een fotoshoot met mijn moppie, en oh wat heeft ze er mooi voor gelegen en zo makkelijk als dat ze was voor de foto's!!

Omdat het gisteren niet helemaal lukte met de lampjes foto´s deden we het vandaag nog een keer over.

Vandaag voor het eerst dat Pixie sneeuw ziet, ze is er niet super geïnteresseerd in maar ik heb toch nog wat leuke foto's kunnen maken!

Het grote kerstfeest van Igors werk was vandaag. Heel raar om met z'n tweetjes weg te zijn voor het eerst en Pixie achter te laten, maar wel leuk je weer op te tutten en te feesten!

Klein beetje brak maar, maar dat geeft niet hoor! Pixie heeft vandaag voor het eerst een broodkorstje op en ze vond het geweldig, geen buikpijn van gehad gelukkig en ze kon het zelf eten!

Vandaag zijn we in de sneeuwstorm naar koopzondag in Amersfoort geweest, lekker shoppen voor de kerst IN de sneeuw, beter kan toch niet? Er stond een reuzenrad maar het sneeuwde te hard om daar in te gaan.

Vandaag nog even de tuin op de foto gezet, mensen wat lag er een dikke laag sneeuw zeg! Dat komt niet vaak voor, en gaat mijn kerstwens dan eindelijk weer eens uitkomen, een WITTE kerst?

Ondanks dat er met de kinderwagen geen doorkomen aan is, geniet ik toch met volle teugen van zo'n wonderschone witte wereld, want ja wat kan je anders. Oké soms is het doodeng en ik heb ook wel angst gehad op sommige momenten, maar veelal geniet ik er van. Pixie is er inmiddels aan gewend maar de eerste dag vond ze helemaal niks! Koud, nat, wit, voelt raar hihihi maar nu kijkt ze d'r oogjes uit! Geweldig is dat die verwondering op haar snoetje.
Ze eet en drinkt belachelijk goed en veel, ben benieuwd wat we de 10de op het CB te horen krijgen en met name of ze goed gegroeid is en niet te zwaar is want het is wel een lekker bol poppetje! Ze eet dus soms al met de pot mee, groenten en aardappelpuree, ze vindt ook alles lekker! Ze krijgt nu 3x BV en 1x fles, 1x pap, 1 keer fruithap en 1x groentenhap, want ja ze gaat natuurlijk richting meer vast voedsel en minder fles en het gaat heel goed! Ik maak het meeste gewoon lekker zelf zodat ze aan onze smaak went en ik eet lekker mee van de fruithappen!
Qua scrappen gaat het ook lekker hoor, alleen kan ik nog niks laten zien want het is voor de kerst en voorbereidingen voor het nieuwe jaar op Dolls en Decorations, ik kan zeggen dat ik bijna klaar ben! Ook heb ik nog raad-je-maatje tussendoor gehad en dat is nu afgerond! Ik hoop volgend jaar lekker veel te kunnen scrappen over mijn mooie meisje natuurlijk én mijn BOM!
Op naar de feestdagen!!!

5 opmerkingen:

jacqueline zei

Wat is je december Daily prachtig Angela!!!!
Ben heel benieuwd naar je werk voor D&D.
Ik wilde je nog bedanken voor je ontzettend lieve kaart die ik vandaag ontvangen heb.....vooral het lieve verhaaltje erop......vond ik zooo lief van je.
Het kaartje is trouwens ook geweldig met die mooie meid erop!!!!
Ik heb dit jaar geen kaartjes verstuurd maar er staat wel een wens voor jullie allemaal op SYM.

Ik wens jouw, Igor en Pixie hele fijne dagen.

Groetjes Jacqueline

Dora zei

Wat een geweldige foto's heb je gebruikt, en ik wens je via deze weg alle moois en goeds voor 2010!

Marije's Scrapsels zei

Hee!

Wat een prachtig album wordt dit zeg! Echt een hele mooie herrinnering aan Pixie haar eerste kerst en alles daar om heen :)

Liefs, Marije

Hilde zei

Jee dat wordt een heel mooi album!

Gr hilde

NicoleJ zei

wow wat geweldig mooi wordt je december daily!