donderdag, december 17, 2009

Stoer winterwonderland!!

Ja ja onze dame in een heus trainingspak! Deze hebben we ook gekocht op de dag dat we uitvonden dat "het" een meisje was/is, in februari, en nu past ze hem, oké het jasje is nog wat ruim maar ach het ziet er toch wel dondersgaaf uit of niet dan?


Toen ik vanochtend wakker werd, was het wit, zover je kijken kon zag ik alleen maar wit wit en nog eens wit, want... het had eindelijk gesneeuwd! Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht meer maar een aangename verrassing! Natuurlijk is dit Pixie d'r eerste keer sneeuw dus dat moesten we even gaan bekijken met de camera in de aanslag en dit zijn een paar shots die ik genomen heb!

Vanmiddag had ik haar in bed gelegd en mevrouwtje ligt écht niet stil, eerder had ik haar al onderste boven in bed gevonden, en net haalde ik haar zo uit bed! Lachebekje, maar dat vind ik altijd als ik haar uit bed haal, een breed grijnzende boevenkop! Heerlijke tuttebel is het toch ook met d'r rode koontjes! D'r hele bedje overhoop getrokken natuurlijk!

Gisteren hebben we bij mijn ouders gegeten en jemig wat werd ze weer verpest! Ze bleef even daar omdat Igor en ik dé prik moesten halen, en toen we terug kwamen hadden ze geprobeerd potje te geven maar dat lukte niet. Ze had ook voor de 2de keer pas stukjes erin en dat was even vreemd natuurlijk maar ging best goed hoor! Ze heeft wat aardappelpuree op en oma kon het niet laten om haar wat vla te voeren, foei foei foei! Maar ze vond het wel super lekker en had er geen last van!

Vandaag gelukkig niet al te veel last van de prik, vanochtend even wat misselijk en gaar en mijn arm doet zeer maar dat is zo'n beetje alles ook wel. Ik ben nu even aan het rommelen met gipsen gietsels maken (thnx Jacq) en ik hoop dat het lukt!!! Ze liggen nu te drogen, hopelijk krijg ik ze er "heel" uit!

4 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Ahh wat een schatje is ze toch ook zeg! Super leuke foto's zijn het geworden, met haar stoere pak :) Ben benieuwd naar je gipsen gietsels..enne, gelukkig hebben jullie niet zo veel last van de prik!

Liefs en een kus!

Dora zei

Wat een heerlijke foto's!

NicoleJ zei

wat een geweldig stoer pakje is dat zeg!
En de foto van jou en Pixie vind ik ook een heel mooie foto!

Hilde zei

Staat haar erg goed dat pakje!
Mooie foto's ook....

groetjes Hilde