woensdag, december 16, 2009

Fotoshoot again

Ja ja ik kon het weer eens niet laten en heb nog maar weer een fotoshoot gemaakt van mijn mooie meisje!!! Ik wilde een kerstshoot doen maar die foto's zijn niet super geworden. Vandaag heb ik weer een poging gedaan en die zijn veel leuker geworden, maar ik moet ze nog even sorteren etc dus die volgen snel! Deze zijn al zo leuk!
Oh ja en ik heb kerstkaarten laten maken met foto's van Pixie erop en die kwamen vandaag ook binnen, ze zijn zo leuk geworden, die ga ik morgen schrijven en opsturen!


Verder hebben we vandaag een druk maar gezellig dagje gehad. Eerst 's ochtends even druk met huishouden, daarna kwam mijn dinnetje Nicky! We zijn bezig met iets leuks en spannends maar meer kan ik nog niet zeggen, het is nogal ingrijpend maar wel heel gaaf! Daar zal ik de komende tijd ook heel erg druk mee zijn. Toen Nicky en Milan weg gingen, kwam Igor er in want we moesten vandaag weer de MG prik halen, deel 2 dus inpakken en Pixie even bij mijn ouders gebracht en wij prikken, deze keer was ie nogal gevoelig helaas maar hij is weer gedaan. Hopelijk voel ik me morgen niet zo lamlendig als de vorige keer de dag na de prik!
Na de prik weer terug naar mijn ouders gegaan en daar lekker gegeten, om half 6 was Pixie het meer dan zat want ze had 1 slaapje gemist. We zijn naar huis gegaan en ik heb eerst gedoucht en daarna Pixie lekker gewassen en ingesmeerd, gevoed en toen was ze al vertrokken! Nog even heerlijk met haar geknuffeld dicht tegen me aan gehouden en gesnuffeld, wat zijn dat toch heerlijke momenten!! Lekker in d'r bedje gelegd en thee gezet en nu zit ik al een tijdje met foto's te spelen en doen, oh ja en december daily bij te werken, foto's volgen morgen ook.

Morgen ook weer een leuk dagje, even boodschappen doen en de kapster komt! Heel erg prettig altijd want dan is die coupe ook weer lekker fris! Wat HH doen en verder lekker tuttelen. Vrijdag komen de boodschappen weer en 's avonds, 'savonds wordt het een avondje zónder ons meisje, een avondje uit met z'n tweetjes. Mijn papa en mama passen hier thuis op Pixie (ze slaapt dan al) en wij hebben het grote kerstfeest van Igors werk. Ik heb er wel zin in maar vind het ook een beetje raar eigenlijk! We zullen zien hoe het gaat en ben benieuwd wat ze dit keer voor leuke dingen bedacht hebben! In ieder geval een lekker avondje eten, drinken en dansen! Helemaal goed! Zaterdag een dagje bijkomen denk en hoop ik! Ik hoop dat Pixie die nacht goed doorslaapt!
Helaas heeft Igor volgende week geen vrij :-( het verlof is ingetrokken omdat de bouw af moet en ze achter lopen door een aantal omstandigheden, dat is nogal balen want we hadden leuke plannen, maar goed het is niet anders. Igor neemt lekker in februari extra lang vrij, met name rond ons speciale weekend! Helemaal leuk!!!
Nou ik ga mezelf even trakteren op wat lekkers nu, tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Je foto's zijn super meis!! Enne, jullie tijd met z'n 3tjes (igor vrij) komt nog wel..echt waar! MAar ik kan me meeer dan voorstellen dat je er enorm van baalt!

Liefs X Marije

Dora zei

Wat een prachtige foto's! Beeldschoon!

Chantal zei

Super foto's zeg!!!
en hoop dat je geniet van je avondje uit!!!