zaterdag, december 12, 2009

December Daily

Al een tijdje ben ik bezig met december daily, maar ik vergeet het steeds te plaatsen door drukte hier in huis, maar nu heb ik dan in ieder geval de eerste week geplaatst! De rest volgt snel hoor! Moet nog foto's er van maken en gisteren heb ik eindelijk ook fotopapier gekocht zodat ik de andere foto's kan printen en verwerken in het boekje!
Gisteren nog even lekker geshopt, wat is dat soms toch leuk zeg, en heerlijk dat het dorp zo dichtbij is ook! Ik heb een super leuk winterjasje gekocht voor Pixie, want tegen de tijd dat ze uit deze gegroeid is, is het nog steeds koud dus 1 maatje groter gekocht en het leuke was.... het was 50% kortingsopruiming ook nog! Net bij dat ene boetiekje wat eigenlijk normaal gesproken té duur is toch maar even gaan kijken want je weet het nooit en ja hoor ik ben geslaagd! Zag trouwens nog een rokje hangen wat ik zoooooo leuk vond maar dat koste gewoon € 79,95, daar schrok ik even van en ook wijselijk maar laten hangen!

Vandaag is het een drukke dag, huishouden, stapeltaart afmaken (3 lagen) want morgen viert manlief zijn verjaardag, maandag is hij echt jarig, 32 jaartjes wordt hij! Ik heb gezellig wat familie en vrienden uitgenodigd en ik heb er zin in, maar dat betekent wel even aanpoten hoor dus ik ga gauw beginnen!
Fijne dag allemaal
xxx

3 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Wat wordt je DD super leuk zeg!!! Echt een leuke manier om het op die manier te doen :)
Igor zijn verjaardag wordt vast heel gezellig .

Liefs, X

NicoleJ zei

wauw Ans wat geweldig!
In welk lettertype heb je de cijfers van de dagen gemaakt, ik vind dat een mooi lettertype.

Liefs Nicole

Dora zei

Heel mooi wordt het!
Geniet van de verjaardag.
Wat een lieve foto's overigens!