dinsdag, oktober 20, 2009

update-je

Gisteren kwam mijn vriendinnetje Kelly eten, ze is morgen jarig en wordt 30 jaar maar viert het niet echt, ineens kwam het in me op om dan maar bij ons een surpise te houden ;-) Dat bedacht ik me zaterdag pas dus echt veel tijd had ik niet om er écht wat van te maken maar het is gelukt. Mijn ouders en zusje+man+Jordy kwamen ook gezellig eten. We aten bloemkool, gebakken aardappels, sla, appelmoes, krokante kipstukjes en uiteraard ijs toe! Ze kreeg kadootjes en ik had slingers opgehangen, ze was nogal verrast hihihi en dat was de bedoeling.

Voor het eerst in 7 jaar met elkaar op de foto, en wat voor een hahaha
Ik heb ook gescrapt, een lootje maar ik ben er niet zo heel tevreden over, dus deze foto zal ongetwijfeld nog wel een keer gescrapt gaan worden, maar ik vond de foto zo mooi en de titel ook, "little toes, big wonders"

En natuurlijk door gegaan met mijn crackle roosjes, dit zijn er weer een paar, ditmaal in het roze! Erop klikken = groter en kun je het ook beter zien! Ik heb al een idee wat ik uit wil proberen voor een ander soort roosjes, nog net even iets mooier dan deze, maar eerst maar eens kijken of het lukt!
Morgen komt Marije scrappen en babyvisite samen met Danique, daar hebben we allebei heel erg veel zin in!!! Ik ga zo ook lekker het dorp in om " scrapvoer" in te slaan! Als het goed is komen er vandaag ook nog 2 bestellingen binnen dus we kunnen morgen lekker aan de knutsel!!!
Fijne dag allemaal!


3 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Ooohw je roosjes zijn echt prachtig!! Je LOtje, vind ik erg leuk..maar op de een of andere manier wel een beetje wennen..ik weet het niet zo..:$
Morgen wordt super gezellig! Ik ga zo mn spullies bij elkaar rapen..ik heb er zin in!!

Dikke kus X

Mariëlle zei

Wat een leuke roosjes!!! heb je ergens uitleg staan hoe je ze maakt?

Groetjes Mariëlle

Ria zei

hele leuke roosjes, en je lootjes zijn mooi. Veel plezier met Marije en Danique samen ;)