donderdag, oktober 22, 2009

Leuk gezellig dagje!!

Ja dat was het gisteren zeker weten! Marije kwam gezellig op visite met Danique! En ja hoor ze was in 1x goed gereden, petje af want ik ben een "echte" vrouw als het op navigeren aan komt *oops* Het was 1 uur en het was even sjouwen om alles binnen te krijgen maar het is gelukt. We (pixie en ik) kregen een super leuk kadootje van Marije en Danique, nl een super leuke badcape (we hebben er 1 maar die is vaak in de was dus een 2e was zeeeeer welkom) en die is gisterenavond ook meteen in gebruik genomen, héérlijk! En wat scrapspullies, super leuke stoffen blz voor een boekje, blommetjes en een roze grote P!

Kadootje van Marije en Danique

De dames hebben we gezellig samen in de box gelegd, en Pixie krijgt al echte "meiden-acties" nl ze was aan Danique d'r oor aan het trekken én ze heeft Danique met die vlijmscherpe nageltjes ook nog een mooie kras op d'r wang bezorgd, het is nu al een krengetje hahaha

Onze 2 tuttebollen in de box, ze schelen 7 weken maar ze lijken wel even oud/groot


Danique op schoot bij Marije, en Eos gezellig bij Danique op schoot!

Danique in de kinderstoel!Van scrappen is niet veel gekomen, al had Marije wel spullen mee genomen en ik de boel voorbereid maar de meiden vonden het niet echt nodig, dus hebben we lekker getut en gespeeld en vooral heel erg veel gebept, babytalk veel!! Maar erg gezellig. Marije heeft nog kleertjes uitgezocht en is haar Zwitsal vergeten ;-) maar die stuur ik wel na hoor! (Pixie kan daar niet zo goed tegen en Danique gelukkig wel)
Uiteindelijk hebben we lekker Chinees gehaald en is Marije blijven eten. Allebei de dames werden onder het eten wat dreinerig dus na het eten, zo rond 8 uur is Marije ingepakt en wel weer naar huis gegaan! Mega gezellige dag en ik hoop dat we het nog eens kunnen doen (en dat we dan wel aan scrappen toe komen!) Danique krijgt vandaag haar eerste prikjes, zo zielig, ik hoop dat het allemaal mee valt voor haar (en mamarije). Pixie mag dinsdag weer!

Ik heb deze week ook 3 bestellingen binnen gekregen (ja asociaal ik weet het) Dit zijn de foto's:

Dit komt bij Annemieke vandaan, erg mooi kant, labels (dank je wel meis!) en Webster papier


Dit komt bij simpel scrappen vandaan


En last but not least een geweldig Tilda blok papier bij Your Zoap vandaan. Alleen het Tilde papier en de andere die cuts de rest komt bij Simpel Scrappen vandaan! (thnx Steef voor de hint! En Gepke voor de snelle service/levering!)


Vandaag hou ik ook lekker een dagje "nixen" ofwel een pyamadagje, het is al 11 uur en nog geen barst gedaan, ja foto's gemaakt, geblogged en op het forum gekletst, maar goed dat mag dus voor een dagje niks! Ik ga zo lekker scrappen met mijn nieuwe spullies, de foto's liggen al geprint (al een paar dagen).
Fijne dag allemaal!!!
ps het is nu ook mogelijk mijn blog automatisch te volgen! In de rechterbalk staat (beetje naar onder scrollen) de mogelijkheid om je daar voor aan te melden!

5 opmerkingen:

Ria zei

leuke foto's en hele leuke spullies ans!!

Marije's Scrapsels zei

Ik ben blij dat je onze cadeautjes leuk vond, het was een suuuper gezellig dag en zeker voor herhaling vatbaar! Scrapse voor vandaag!

X(K)

Angelique zei

Whaaaaaaa wat een mooie spullen zeg kwijlllllllllllll. En jemig, wie is nu ouder? Volgens mij danique toch? Lieve hemel dan is het wel al een flinke meid die Pix van jou, heeeeeeeeeerlijk.

liefs Angelique

Anoniem zei

wat een lekkere tuttebellen !! en wat een heerlijke spullen heb je weer gekocht zeg!! whahaha de helft heb ik ook besteld bij simpel scrappen gister geloof ik ....hoop zooooooooo dat t morgen binnen komt!! liefs raffa

ScrapEnjoy zei

Angela, wat leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad en de kids zijn beide beautiful.
Nu het nog even over je spullies.....wat mooi allemaal, jij kan weer even vooruit, lekker freubelen, succes meis.

xxx Lilian