zaterdag, oktober 17, 2009

Heel gelukkig!

Ja ja je hebt van die dagen dan voel je je heel erg gelukkig met wat je hebt, en hoe het gaat, en vandaag is zo'n dag! Al dagen lang stralend blauwe lucht en lekkere frisse wind, zonnetje erbij, helemaal geweldig, en op sommige momenten regent het en is het donker en zit je gezellig binnen met kaarsjes aan, een wierrookje erbij, lekker muziekje en lekker knuffelen met je lieve dochtertje met een dekentje op de bank, of samen onder de douche, babymassage of gewoon spelen en voorlezen en zingen en dansen. Daar word je nou intens gelukkig van!
Het werkt ook enorm mee dat Pixie al 3 nachten geweldig geslapen heeft, en ik dus ook, dus ik kan eindelijk een beetje bijkomen! (het heeft maar bijna 15 weken geduurd!) En het voelt super goed! Ik hoop dat het doorzet en ik gauw weer helemaal het vrouwtje ben! Overigens heb ik niet te klagen over kleding ed want ik heb totaal niet gesport (die 3x buikspieroefeningen in 15 weken tellen we maar niet mee) en ik zit weer in maatje 36 en nog een beter figuur dan voor de zwangerschap! Lang leve borstvoeding! Zo je ziet vaart zij er ook wel bij! Lekker bolletje is het toch he?


Ze slaapt dus geweldig sinds 1 week, ik kan haar wakker wegleggen en soms is er een beetje gepruttel maar dan geef ik haar haar speentje en dan is het goed, die tuft ze na 10 minuten wel weer uit. Ook een flesje 's avonds gaat steeds beter want die wilde ze niet, en ze liet zich niet door Igor troosten maar sinds hij dus dat flesje geeft wel! Eerst ging er 30 tot hooguit 60 cc in met de fles maar nu al 120!!! Ik heb haar speelkleed verhuist naar "mijn" kamertje zodat ze lekker de hele dag bij me is, beneden in de box of stoel, op de hobbykamer/studiekamer op haar activitykleed en boven op bed of op een ander boxkleed, helemaal gezellig en dat vindt zij dus ook! Ze "kletst" en gilt heel wat af sinds een aantal dagen en dat is zooo leuk, daar wil je ook niks van missen!
Het scrappen gaat ook erg lekker! Jacq en Raffa hadden super mooie bloemetjes gemaakt en deze met ons gedeeld waar ik erg blij mee ben! Dinsdag had ik 2 kleine bloemenponsen gekocht, de kleinste dus dat was nogal priegelen. Gisteren heeft mijn mams de iets grotere voor me gekocht! (in ruil voor bloemetjes die zij weer kan gebruiken op haar kaartjes). Heel blij mee en ik ben gisterenavond nog bezig geweest en vanochtend afgemaakt. De crackle vind ik heel gaaf en die ga ik dan ook nog in het roze maken!


Nou ik ga lekker weer verder, tot later!!!

ps misschien krijg ik de komende week hele leuk visite!!!!! Heb er nu al zin in (als het door gaat!)

xxx

2 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Fijn heh als alles zo goed gaat!! Dan kan je je inderdaad helemaal vrolijk, goed en gelukkig voelen..heerlijk :)
Ennn je bloemies zijn echt heel gaaf geworden!! Super vind ik ze...kan ik ze al bestellen? hahaha grapje!

Liefs, X Marije

Tamara zei

fijn hoor dat het allemaal zo goed gaat angela :D en leuke roosjes heb je gemaakt...

ps.. stuk makkelijker nu te volgen zo in het nederlands hoor.. xx