zondag, oktober 25, 2009

Super zondag (lange emo-post!)

Vandaag was er weer 1, een super zondag! Hij begon vroeg gezien de klok weer naar winterstand is (zomerklok, winterklok... heeft iemand wel eens rekening gehouden met biologische klok, en dan met name die van kleine kinderen?). Maar dat was voor onze plannen van vandaag alleen maar super gunstig want we gingen met onze kleine dame zwemmen! Dus ik hoefde mijn haar niet te doen (die worden immers toch weer nat) en geen make up op (ik hoef er nl aan het eind niet uit te zien als een Marilyn Manson), met als gevolg dat ik er op de foto's ook niet uit zie, maar dat mag de pret niet drukken, ik wil er toch even 2 delen ;-) Ons kleine meisje vond het super geweldig en heeft zich erg vermaakt.

Wat vond ze het geweldig zeg!
Even een über-gelukkig momentje

Na het zwemmen had Pixie echt wel honger (en mama ook) dus ik heb haar eerst in het restaurant gevoed en mezelf een plezier gedaan met een grote bak thee en een krentenbol en Igor een Espresso (die hij in 2 teugen leeg had!). Daarna naar huis en prinsesje in bed gelegd en mama lekker scrappen, papa ging weer klussen.
Kleine Pixie-muis is inmiddels al weer 16 weken vandaag, wat gaat het hard, elke zondag weer zit ik melancholisch te zijn in mijn kamertje, terugdenkend aan die ene zondag dat ze ter wereld kwam, dat ik haar eindelijk mocht vasthouden en knuffelen en bekijken en besnuffelen, voor haar zorgen en eindelijk Mama geworden ben. Die zondag dat mijn manlief niet alleen maar meer "manlief" was maar ook van het ene op het andere moment een echte "papa" werd. Dat was zo verschrikkelijk mooi om te zien, daar kan ik nog emotioneel van worden! Heel soms, stiekem, als ik alleen ben, (nou ja samen met mijn grote vriend de doos kleenex) kan ik er even lekker om grienen. Zo blij, gelukkig, trots, emotioneel, en vol liefde voel ik me dan. Ik kan het dan ook echt niet laten even in het ledikantje te spieken dat zo'n 3 meter achter me staat aan de andere kant van de muur, waarin ons prinsesje heerlijk ligt te slapen! Stiekem kan ik dan ook niet wachten tot ze weer wakker wordt en ik haar mag knuffen, voeden en haar warme lichaampje tegen de mijne mag voelen (dus zo'n ramp vind ik die nachtvoedingen niet, alleen zo jammer dat ik zo moe er van word hihi). Zo genoeg emo voor 1 dag nu!
Mama dus aan de scrap, ik ben al vanaf woensdag heel erg druk bezig met een enveloppenboekje, mensen wat kun je het jezelf lastig maken!! Het zijn 10 enveloppen en 2 kaften in een ringband, pfff er zitten al heel wat uurtjes in, maar ik ben nog lang niet op de helft! In die 10 enveloppen komen natuurlijk ook nog 10 kaartjes die voor én achterkant bewerkt worden én ik heb nog "tussenvoegsels" erin gedaan. Het wordt wel grandioos mooi, al zeg ik het zelf, want het is nogal emotioneel, het is nl een miniboekje over pixies eerste weken (maand juli 2009) met het geboorteverhaal en kraamweek erbij. De teksten zijn overigens niet te lezen, maar "hidden". Sommige dingen wil je nou eenmaal graag voor jezelf houden! In ieder geval.... ik heb een stapeltje van 25 foto's (zelf geprint in klein formaat) en NOG heb ik er niet genoeg! Kun je nagaan wat voor project het is! Mini is inmiddels dus officieel uitgeroepen tot MAXI. Foto's volgen snel natuurlijk als alles af is!!
Verder heb ik deze lo nog te laten zien, die heb ik met de secret scraplift gemaakt voor het SYM-forum, deze is nu afgelopen voor ons groepje dus ik kan hem laten zien, de sneak had ik al laten zien.

En wat verder nog? Ik zat te lezen net op een blog van een van de dames van het forum, wat kan ze mooi schrijven, ik werd erg geraakt door sommige teksten en die hebben me ook weer enorm geïnspireerd voor een paar mooie lo's!!! Ennnn een van de andere dames (ja Marije ik bedoel jou) heeft een verschrikkelijk mooie hanger gemaakt over haar dochtertje, en ik ben bang dat ik dat idee "moet" gaan jatten, zo leuk vind ik het, dus ik vermaak me voorlopig prima!!!!
Nou voor vandaag was dat het weer, ik ga nog even prutsen aan mijn maxi en dan zo lekker onder de wol want ons madameke zal zich wel weer vroeg aankondigen vannacht.


3 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Oooohw ik zit hier helemaal met verlegen rode wangen! Dank je wel voor je compliment :) Ik moet zeggen dat ik hem ook erg leuk geworden vind..net als jou LOtje! Wat een prachtexemplaar weer zeg :)
En die zwemfoto's..in een woord; super!! Als ik dat zie kan ik niet wachten tot wij over ongeveer 3 weekjes op vakantie gaan en ook lekker kunnen gaan zwemmen met Danique! *zucht* ik ga NU een nieuwe bikini bestellen..hahaha

X liefs!

Chantal zei

Wat omschrijf je dat mooi!!!
krijg er traantjes van ....

Hoop straks ook zo trots over ons kindje te kunnen schrijven als jij altijd doet.

liefs chantal

Céline zei

Wat een onwijs mooi verhaal heb je geschreven. En geloof mij die Kleenex momenten hou je. Soms kan ik dat ook hebben als ik naar mijn stoere knul van bijna 11 kijk. Ik ben supertrots op de jongen die hij ondertussen is geworden.