woensdag, oktober 14, 2009

Fotoshoot

Het is al weer een week geleden dat we de fotoshoot hadden. Afgelopen zaterdag konden we de proefjes ophalen, die helaas wat teleurstellend waren, maar er zitten zeker wel een paar hele leuke tussen. Het ging tenslotte ook om 1 goede portretfoto van ons drie en 1 van Pixie alleen. Die laatste is niet helemaal naar ons zin helaas, maar van ons samen is wél leuk geworden! Dit zijn er 2, maar het zijn niet dé foto's die we gekozen hebben voor onszelf die worden ingelijst, die volgen later wel!

We proberen Pixie 's avonds de fles te geven, maar die wil ze nog niet zo best, tenminste de Avent flessen niet. Toen herinnerde ik me ineens dat ik van mijn vriendinnetje Kelly nog een difraxfles had liggen, zo'n S-vorm, dus die maar proberen, en zie hier het resultaat!! Oké het gaat nog niet van harte, want er gaat maximaal 60cc in met de fles maar goed een begin is er. Daarna mag ze nog wel bij mij drinken hoor maar we wilden juist dat ze bij Igor aan de fles zou gaan.

Ze dacht volgens mij doodleuk: "nou ja als ik aan de fles moet, doe ik het wel lekker meteen zelf ook!" En deze week ook voor het eerst in haar trappelzak geslapen omdat ze iedere keer overdwars in haar ledikantje ligt. Sinds vrijdagavond slaapt ze het eerste deel van de nacht in haar eigen bedje in haar eigen kamertje en dat gaat met wisselend succes. De ene nacht tot 12 uur en de andere tot half 3. Ze mag nl het 2e deel van de nacht bij ons op de slaapkamer nog in haar wiegje. Dat is natuurlijk veel gezelliger, en als klap op de vuurpijl na de vroege ochtendvoeding nog even bij mij in bed! Maar het duurt niet lang meer voor ze 100% in d'r eigen kamertje ligt hoor! Die wieg wordt met de dag kleiner ;-)

Op scrapgebied ben ik lekker bezig, heb 100.000 ideeën alleen kan er niet te veel tijd aan besteden met ons kleine meisje want overdag is ze veel wakker, en 's avonds als ze eenmaal slaapt, ben ik geradbraakt dus komt er ook niet veel meer van. Binnenkort hoop ik weer te gaan bestellen en dingen af te maken en nieuwe op te starten. Ik heb 24 juli een hele stapel foto's besteld van Pixie rond haar geboorte en de eerste dagen en die heb ik bijna allemaal verwerkt op losse lootjes dus eerdaags ga ik eens nieuwe foto's uitzoeken en bestellen! Helemaal zin in!!!
Heel verhaal, maar voor nu is het weer genoeg! Fijne dag/avond!

8 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Wat een prachtig mooie foto's zeg!! Enn Pixie, ik geef je groot gelijk, lekker zelf doen die fles ;) hihi

X

Tamara zei

ik vind het hartstikke lieve foto's hoor angela!! goed dat jullie toch naar haar eigen kamertje slapen bezig zijn.. zo kan ze toch wennen he ;) enne slimme meid dat ze het zelf allemaal gelijk wil doen ;) xx Tamara

Chantal zei

mooie foto's!!

en wat stoer dat ze die fles zelf al doet zeg..!!!

Anoniem zei

Wat een prachtige foto's Angela! Als deze al zo mooi zijn ben ik heeeel benieuwd naar de foto's die uiteindelijk in de lijstjes komen ;)
En wat een droppie die Pix, zooo lief dat ze zelf de fles vast houdt! Ik heb helaas al mijn flesjes e.d. weggegeven, anders had je er zo wat van me kunnen hebben. Sommigen heb ik nooit gebruikt. Maar gelukkig heb je nu zelf ook. Difrax zijn erg fijne flesjes, hebben mijn meiden ook uit gedronken ;)

Liefs,
Mariëlle

Céline zei

Wat een leuke foto's van jullie! Als deze al leuk zijn moeten degene die ingelijst worden helemaal goed zijn.
Grappige foto dat ze zelf haar flesje vasthoudt!
Groetjes Céline xx

Ria zei

Prachtige foto's Ans!! Die van jullie 3 is zo mooi....
En Pixie...mevrouw weet wat ze wil ;) Geweldige foto :D

liefs
ria

Angelique zei

Nou deze foto's vind ik dan wel erg mooi alleen jammer dat voor jullie de rest teleurstellend was.
En oh dat belooft nog wat met Pixie, nu al een eigen willetje aan het creëeren :D

Liefs Angelique

Nicky zei

prachtige fotos!! en wat groeit je hupke toch hard! maar jullie stralen alledrie hoor! bij de weg, ik heb deze week over jouw sushi op lopen scheppen tegen mijn vriendinnetjes... :-)