zondag, oktober 04, 2009

Shopping Sunday

Zo alweer een blogje van mij! We doen ook zoveel leuke dingen de laatste tijd!!! We komen echt weer in een ritme met ons prinsesje, we zijn helemaal gewend aan het gezinnetje dat we nu vormen, en genieten met volle teugen. Mijn vermoeidheid begint minder te worden omdat ik me er gek genoeg overheen gezet heb, ik heb geaccepteerd dat ik een aantal keer wakker word 's nachts, dat ik overdag wat rustiger aan moet doen én ME-time in moet delen en dat doe ik dan ook en het werkt ook nog want het hele huis is zowat aan kant en alles is bij! Héérlijk dus die houden we er absoluut in!

Vandaag was weer zo'n heerlijk dagje en gelukkig is hij nog niet om! We mochten van Pixie gewoon tot 8 uur slapen! Ze heeft ruim 4 uur het gedaan op 1 voeding, lekker rustig ontbeten met croissants en een kopje thee. Daarna zijn we, om kwart over 10, naar het bos gegaan en hebben een heel eind gewandeld. Het was Pixie's eerste keer in het bos en ze sliep er wel op, op de boslucht! Ze vond het heel erg leuk om naar de bomen en de vallende blaadjes te kijken en dat hoort ook bij haar stukje ontwikkeling waar ze nu in zit dus dat kwam even mooi uit! De foto's zijn niet super geworden maar deze vond ik toch wel leuk dus vandaar dat ik hem er even bij zet ;-) Volgende week gaan we lekker nog een keer als het droog is!
Some Pixie loving!


Na de wandeling zijn we lekker naar Doorn geweest naar Paper and pictures en ik heb me weer schandalig misdragen *oops*. Even gezellig met Truike gekletst, mijn ogen uitgekeken (en geloof me er had nog veeeeeel meer in het mandje gepast maar ik heb me toch nog ingehouden)

Dit papier heb ik gekocht voor "Pixies eerste kerst"boekje. De bovenste vellen zijn allemaal speciaal met glitters, velvet, plastic, glim etc en de onderste rij is allemaal bazzil basics


Dit papier heeft nog geen bestemming maar ik vond het gewoon erg mooi, het is allemaal met glitters, als je op de foto klikt wordt hij groter en kun je het wellicht beter zien. Ekster die ik ben moest ik dat papier dus hebben, trouwens was Igor degene die me er op attendeerde want ik had er overheen gekeken!

De onderste rij papier is bedoeld voor een herfstboekje met foto's van de wandeling van vandaag én die van volgende week. De bovenste rij papier is voor een doosje dat ik ga maken voor Pixie's spulletjes


Dit zijn nog wat embellies die ik gekocht heb gewoon voor de mooi en voor de heb;-)


Ik ga lekker aan de scrap nu, gek genoeg allereerst met het kerstboekje, want ik ben "vergeten" om bazzil mee te nemen voor het herfstboekje, maar ik heb nog genoeg liggen wat ik bijna niet gebruik dus als ik ze helemaal beplak met papier, ziet niemand het hihi komt dat ook nog eens op! Ik heb ook nog een kadootje liggen dat ik af wil maken én ik heb zelfs al ideetjes voor de raad-je-maatje die we weer gaan doen!
Fijne zondag!!

3 opmerkingen:

Marije's Scrapsels zei

Zooo jij hebt lekker ingeslagen weer!! Leuke ideeen hoor ik al, ik ben benieuwd..;) ennn een heeele lieve foto van jullie beide!

X

Anoniem zei

SOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW HIER WORD JE HEEL HEBBERIG VAN !! heerlijk mied !! ben benieuwd naar al het moois wat je weer gaat maken!! liefs raffa

Ria zei

oooh wat heb je een boel zeg...en je blogt in het NL nu! Die foto van jou en Pixie..te lief!!