donderdag, mei 23, 2013

Gewoon, vandaag....

Je kent het wel, van die lekkere rommeldagen waarin niks hoeft en alles mag en je je er gewoon ook zomaar prettig bij voelt. Nou zo'n dag is het vandaag! Ik had gisteren een enorme rotdag en vloog tegen de muren op zowat en mis mijn meisjes enorm, maar om vandaag nou ook zo'n lange dag te hebben... Nee daar heb ik geen zin in! Vanavond, rond 5 uur, zijn de meisjes er gelukkig weer! Ik heb ze extra gemist deze week, na de eye-opener van afgelopen week, de arme broertjes Julian en Ruben en die rare vader van hun en het verschrikkelijk slechte systeem in Nederland... Maar goed dat is een heel ander verhaal....

Vandaag had ik het dus over...

Vandaag ben ik roze... mijn bui is roze, zacht, rustig, kalm, licht, dus past goed!
 Heb zelfs mijn nageltjes gelakt, in 2 verschillende kleuren om te kijken wat het beste bij mijn shirt paste (allebei niet), let niet op de nagels of de kwaliteit van de foto, fotograferen met 1 hand gaat lastig!

 Ik ben gisteren eens aan het doodlen geslagen. Het stond al een tijdje op mijn lijstje om me daar eens in te verdiepen maar steeds was het er niet de tijd voor, had ik er geen rust of geduld voor, nou ja alles vindt zijn eigen tijd dus en gisteren zat ik ineens op youtube te kijken en te tekenen. Ik vond het leuk maar liep al gauw een beetje vast op patronen, hoeveel soorten invulling kun je bedenken? Ik ben gauw verveeld met iets dus veel herhaling van de invulling vond ik niet leuk, en heb mezelf een boekje kado gedaan! Vond het zo rustgevend dat doodlen!

Dit boek kwam vandaag binnen! Lang leve Bol.com!
 Dit is trouwens de doodle van gisteren, grotendeels nagetekend, alleen af en toe andere invulling en vorm, om er even in te komen. Toen deze af was ben ik meteen met een nieuwe begonnen, daar gauw meer over.

Verder heb ik gisteren koekjes gebakken, sinaasappeltongen, met een beetje gemberpoeder al proef je daar niks van! Er moest nog chocolade omheen en dat heb ik vandaag gedaan!
Ik had nog wat chocolade over en besloot mezelf lekker te verwennen met aardbeitjes in chocolade!
 Wat vervelend toch allemaal weer he? Vanochtend heb ik ook nog tot half 10 uitgeslapen (was wel weer van kwart over 4 tot kwart over 6 wakker).
Daarna geshopt... de winst?
* Nagellak (roze)
* Lippenstift (roze)
* Billendoekjes voor Skylar
* Lijm en een pen
* 2 kinderboeken voor de dames
* Een nieuw pakketje klei voor de dames, is het morgen perfect weer voor!

Ik zeg een geslaagd dagje, en nu wachten tot de meisjes thuis komen!!!!
ps... we eten stamppotje vanavond, past ook wel bij dit gribusweer he?

1 opmerking:

Petra zei

Dat doodlen van jou ziet er goed uit!