maandag, augustus 15, 2011

Skylars first yearbook

Voor Skylar ben ik begonnen aan een jaarboek van haar eerste jaar, elke maand een spread én een foto op de verzamelpagina! Het is een idee van bigpicturescrapbooking en de bedoeling is om hele simpele spreads te maken en te vullen, maar ik ben niet van het clean and simpel scrappen, dat past niet bij mij, dan vind ik het te kaal of te makkelijk of iets, dus ik besloot om de linkerpagina te gebruiken voor de allermooiste foto van die maand en die lekker op mijn manier te scrappen en de rechterpagina als verzamelpagina met meerdere foto's zoals in de online class werd aangegeven, maar wel zodanig dat ze toch 1 geheel vormen! Ik heb gebruik gemaakt van Fika paars, een lijn van Maja Design, ik had hem bewaard voor een speciale gelegenheid en zie hier!Ik heb alleen nog wel even gauw wat bijbesteld want ik wil het hele jaarboek in 1 stijl maken!!

Dit is dus het overzicht van het eerste jaar in totaal, het witte vlak rechts onderin is voor tekst:
 En dit de linkerpagina waar al wat foto's op zitten.

Van de eerste maand, heb ik de linkerpagina al af, de rechter nog niet helemaal maar die volgt dus nog. Van de tweede maand heb ik de linkerpagina af, maar gemaakt volgens een sketch van Creative Scrappers dus vandaar dat ik hem wel laat zien al:


Verder 30DC dag 7 Mijn beste vriendin

Oei die is lastig, ik heb nl 3 hele hele hele goeie dinnetjes. Alle 3 zijn ze totaal anders en alle 3 heel erg lief en gelukkig ook heel erg eerlijk!

Annemiek; mijn dinnetje die ik elke dag spreek, soms meerdere malen (via mail) en soms heeeeel lang (over de telefoon) en soms een hele dag (als ze hier is met of zonder muisjes). Ik ben dol op haar kindjes, ze zijn zo lief en mooi en schattig (en ja miek soms ook heel erg pittig net als dat engelenkopje van mij ;-) ), we kennen elkaar al weer zo'n 6 jaar ongeveer en de laatste 2 jaar wel heel intensief en vaak en gezellig!!!
 Mijn andere dinnetje is Marije, we zien elkaar 2 a 3 keer per jaar zo'n beetje maar we spreken elkaar echt elke dag! (via msn/sms) en dat is heel gezellig, we mopperen af en toe heerlijk tegen elkaar over onze kerels (tja moet ook gebeuren) en over de kinders (want ook die zijn niet altijd even gezellig) en we hemelen ze op en vergelijken, en dat is heel grappig! We scrappen samen dwz we geven elkaar eens in de zoveel tijd eens een opdrachtje/challenge en wisselen veel foto's uit.

Van mijn volgende dinnetje heb ik geen foto's tenminste geen recentelijke helaas, maar ik zal er eens aan gaan werken ;-) Ze heet Kelly, is mijn vriendinnetje al vanaf de eerste klas lagere school, dus vanaf 4 jaar al! Ze is in 1989 naar Gouda verhuist wat drama was voor ons op die leeftijd. Daarna naar Amsterdam en we zijn daar af en toe gaan shoppen. Helaas verhuisde ze daarna naar Italië en daarna naar Zuid-Frankrijk en heb ik haar heel erg lang moeten missen want het was me niet gelukt daar heen te gaan helaas en als ze hier was, was ze mega druk. Gelukkig woont ze nu weer in Nederland en niet eens gek ver hier vandaan maar we zien elkaar nog steeds erg weinig. Stom he?

Zo dat was een heel verhaal voor deze keer, volgende keer weer meer!!


1 opmerking:

Chantal zei

Gaaf zeg dat boek voor Skylar!