dinsdag, augustus 16, 2011

Nog een lootje "share"

Nog een lootje! Hij gaat lekker! Ik doe mee met een online class op big picture scrapbooking, en daarbij is er elke dag een challenge. Deze challenge was een lootje/projectje maken met het woordje "share". Mijn inspiratie is af en toe ver te zoeken en dan gebruik ik sketches, en deze keer was het een van de super leuke sketches van sketch van the scrappiest blogspot

Het verhaal achter de lo: delen is voor Pixie niet moeilijk, ze deelt graag uit, ook haar eigen lekkers en iedereen mag gerust een hapje hebben van haar lievelingskostje "ijs" en als ze chippies of stokkies heeft, mag je ook gerust wat hebben, maar haar mama delen.... dat is andere koek. En dan met name de tijd/aandacht van haar mama delen met haar zusje! Op zich gaat het goed alleen tijdens het voeden heeft ze er meer moeite mee. Ze gaat er steeds beter mee om gelukkig! Knap kind van ;-)
Dit is de sketch.
Ik heb papier gebruikt van mijn Tilda blok waar ik ook het kraamalbum van Skylar mee gemaakt heb. Het gekke is nl... ik ben praktisch door mijn scrappapier heen!!! Ja echt heus! Ik had nog wat spul liggen waar ik helemaal niks mee kon en dat heb ik verkocht op MP! Ik ben sowieso erg mijn scrapspul aan het selecteren en doen en wat ik niet meer gebruik geef ik weg of verkoop ik! Ik hoop dat er snel veel leuks op de markt komt wat mijn smaak is! Ik wacht nog op de lijn "Pixie Glen" van Prima Marketing!

30DC dag 8 - een moment...
Een moment dat me helder voor de geest staat? Hét moment dat Skylar op mijn buik gelegd werd, het duurde maar een paar seconden dat gevoel maar wat was dat fijn!!!

Of een fijn moment op de dag?
Net dat moment dat je bijna in slaap valt, dus ligt te sluimeren, of als je bijna wakker wordt in de ochtend, lekker soezelen. Of als ik 's avonds Pixie nog even ga knuffelen en toestoppen voor ik zelf ga slapen, dat heerlijke slapende wurmpje nog even vastpakken en knuffelen en besnuffelen.
Of het moment waarop Skylar 's ochtends wakker wordt (zij is mijn wekker) en je kijkt over de rand van de wieg en dat bekkie splijt open in de meest brede glimlach, nou dan begint je dag goed hoor!!!
Of als je de hele dag gelopen hebt op je hoge hakken en je komt thuis en je mag eindelijk die schoenen uit schoppen... sjucht... wat lekker!

4 opmerkingen:

Annelies zei

Blijft leuk om het verhaal achter jou en je gezin te lezen ;-)

Anoniem zei

Wat een mooi lo! Die schets ga ik ook maar eens liften denk ik. En bijna door je papier heen??? Noway dat mij dat ooit gaat lukken... Mijn pech is dat ik juist heel veel leuk vindt.

Chantal zei

mooie lo ... en vooral het verhaal er achter. Ben ik straks met Nick ook een beetje bang voor.

Schets heb ik ook opgeslagen :)

Tessa zei

Erg leuke pagina, en zo te horen wordt het tijd om te gaan shoppen!! ;-) Hoe kán je scrappapier nou op zijn?! :-D :-D :-D

xx Tessa