zaterdag, augustus 06, 2011

Een jaar geleden al weer....

Dat ik met deze testen in mijn handen stond, te trillen en te beven en tranen in mijn ogen en helemaal blij natuurlijk!! Het grote nieuws dat we nóg een mooi kindje mochten gaan krijgen, sjucht wat vliegt de tijd toch!
Dit is dus 1 jaar later.....
Een super vrolijk en gezellig en zachtaardig poppetje dat meestal lacht!
 Ze grijpt dingen en stopt het natuurlijk allemaal in d'r smuigeltje!
 Ze gaat gezellig mee naar de tuin (vandaag) en slaapt in de maxicosy alweer zonder verkleiner
 Dit was gisteren, 5 aug, geen super intelligente foto oid maar dit was omdat ze zich van d'r rug op d'r buik draaide, en nee het was geen toeval, ze deed het 3x achter elkaar waarvan ik de 3e keer op video heb vastgelegd. Ook 's avonds in de box deed ze het nog 2x en vandaag ook weer!! Ze kan zich dus gewoon omrollen... NU al!
 Dit was van de week, mevrouwtje wil graag op d'r pamperkontje zitten en liggen... nou alleen als het echt moet maar liever niet meer! Bijdehante tante!
 En op 31 juli deed ik maar eens een fotoshoot, de eerste overigens die ik echt zelf uitprobeerde zo. En zo te zien vond ze het erg gezellig in d'r mandje!
 Ze bleef maar lachen mijn lekkere drollie!
 Maar ik kan ook heel serieus kijken hoor! (voor zover wij het nog serieus kunnen noemen met die nijntje knipjes sjucht)
 Heerlijk bekkie is het toch!
Beetje Emo dagje dus vandaag ook weer!

En dan nog even
30DC Dag 5- mijn definitie van liefde
Pfff die is pittig! Mijn liefde is allesoverheersend, mijn liefde voor mijn kindjes en mijn liefde voor mijn mannetje. Zij staan op nr 1 altijd, ookal ben ik wel eens aan het mopperen maar ik denk dat iedereen dat wel eens heeft op een bepaald moment. Liefde is ALLES zien van elkaar en alles weten van elkaar en alles kennen van elkaar, de mooie maar óók de minder mooie kanten en ondanks dat nog steeds van elkaar houden, en het ook accepteren dat iemand is zoals hij/zij is. Tuurlijk zou je het liever soms anders zien, maar ook dat hou je toch. Liefde is geven en nemen, er voor elkaar zijn (in sickness and in health, for better or worse). De liefde voor Igor is er al vanaf de dag dat ik hem voor het eerst zag, en dat zal er zijn tot ik sterf, dat durf ik met een gerust hart te zeggen en hetzelfde geldt natuurlijk voor mijn prinsesjes!!! Wat is jouw definitie van Liefde??

3 opmerkingen:

Annelies zei

Lieve foto's heb je gemaakt. Skylar begint al aardig op haar grote zus te lijken!

Chantal zei

tijd gaat zo snel ...!!!
Wat goed zeg dat ze al kan rollen. word ook al een hele meid.

Chantal zei

ik heb inderdaad ook al heel veel opmerkingen gehad dat we ze kort op elkaar krijgen. maar ze kletsen maar... Voor ons voelt het goed!!!