donderdag, augustus 11, 2011

kaartjes, skylar en 30DC

Zo ik heb weer wat gescrapt! En wel 2 kaartjes. Deze heb ik gemaakt met de kaartkitswap van Simone. De eerste is een sketch, wat weer een kaartenswap is op een ander forum. Deze is voor Annelies 1 van de trouwste volgers van mijn blog! (thnx!!!)
Dit is een kaartje dat ik zelf verzonnen heb. Een envelopkaartje met inhoud. Dit is de achterkant, en in het rondje kan ik dan zelf nog wat zetten als "gefeliciteerd" of "bedankt" oid.

De achterkant, lekker simpel gehouden, dichtgemaakt met strik.

Opengevouwen zie je dan dit

Het flapje open vouwen en er achter zit een lief plaatje en ruimte voor een boodschap
In de flap zit nog een tag verstopt, ook weer met ruimte voor een boodschap

En zo ziet het er van de zijkant uit
Nog even een schattige foto van Skylar van gisteren, ze sliep in ons bed en had haar zo laten liggen want ze slaapt zo slecht momenteel. Ze is altijd aan het woelen en draaien zoals je ziet.
Heerlijk ontspannend met d'r bolle wangetjes, heerlijk toetje! Dit pakje was mijn lievelingspakje van Pixie, die heeft ze ook veelvuldig aangehad! Gelukkig is ie nog heel erg mooi!

En dan nog de 30DC dag 6 - mijn dag
Mijn dag vandaag? Die is drama, verschrikkelijk bah! Ik heb spit in mijn nek en al dagen slecht geslapen, Pixie is d'r grenzen enorm aan het verkennen en Skylar moest naar de dokter vandaag, ik ben doodop en toe aan vakantie ;-)

Of mijn ideale dag? Dat kan zoveel verschillends zijn! Van lekker shoppen in het algemeen, of lekker scrapshoppen zonder op mijn knip te moeten letten, lekker wandelen in het bos en dan thee drinken bij het theehuis met een lekker gebakje, of een dagje naar Hierden, naar de sauna met allerlei tutterijen erop en eraan, of gewoon lekker uitslapen, lekker ontbijten, mooi weer, me goed voelen en het is gezellig. Er zijn zoveel geweldige dagen te bedenken, ik ben met heel veel al blij!

Of de beste dag van mijn leven? Dat zijn er meerdere eigenlijk, ondanks dat ik gescheiden ben, hoorde ook mijn 1e trouwdag daartoe. Natuurlijk mijn 2de trouwdag met Igor, al was het niet zoals je het graag zou zien, maar toch ben ik maar mooi getrouwd met mijn mannetje, dat grote feest doen we ooit nog wel eens een keertje! De geboortedag van Pixie natuurlijk en die van Skylar, dat zijn echt super momenten om nooit te vergeten!!

Zo dat was het weer voor nu, er zit nog meer leuk scrapwerk aan te komen, ben bezig met leuke dingen én met online classes, die heel erg gaaf zijn! Snel meer dus!

3 opmerkingen:

Annelies zei

Ik ga wachten bij de brievenbus ;-). Leuk om zo wat meer inzicht te krijgen in jouw leven. Je dochter ligt heerlijk te slapen.
Sterkte met je rug!! Waar volg je trouwens die online classes??

Anoniem zei

Hoi Angela!!
Heb je blog weer gevonden, wat een mooie dingen maak je toch! En wat een prachtige dames heb je!
Sterkte met alles, hoe mooi en lief je meisjes ook zijn, als ze niet willen slapen of hun grenzen aan het verkennen zijn en je voelt je ook nog eens niet lekker, dan valt het soms best nog eens tegen!
Heel veel groetjes! Sandra

Chantal zei

Gaaf die envelop kaart!!!