zondag, februari 28, 2010

Wat foto's weer en de nieuwe BOM

Hoi hoi,
Ja hoor, nu is het zover, Pixie begrijpt de kruiphouding en blijft er lekker in "staan" zo, heen en weer schommelend omdat ze nog niet snapt hoe ze vooruit moet, maar dat gaat vast niet lang meer duren, ze vind het geweldig zo boven de grond hahaha en het ziet er ook wel schattig uit!
Natuurlijk is het ook tijd om tandjes te gaan poetsen, gezien ze gewoon in 1x twee tandjes kreeg, maar op de foto vastleggen lukte steeds niet, dus dan maar even zo... *het bewijs, mevrouw heeft tanden*
Oké 1 dag vroeger dan normaal maar... hier is dan de nieuwe BOM- opdracht, tenminste mijn uitwerking ervan. De toelichting en opdracht staan op het forum van DOLLS, en ik ben weer benieuwd wat iedereen er van gaat maken! Het is echt leuk om te doen en deze BOM wordt ook echt ~ikke~ zeg maar!!


Daarnaast kreeg ik gisteren weer stofjes binnen, ben weer achter de naaimachine gekropen en ik heb super leuke ideeën, en ook super schattige patroontjes voor baby/kinderjurkjes. Ik heb ook een proeflapje aangeschaft van ik wil natuurlijk niet dat ik mijn mooie (en lees: dure) stofje aan gort help als het net ff niet lukt, dus eerst een proefmodelletje!

En dan nog iets heel erg leuks voor mij:
Nog heel even maar en dan.... dan mag ik mijn "mamafiets" gaan kopen! Dit wordt hem ook, in die kleur! Ik vind hem geweldig!!! Ik heb er zo'n zin in, lekker fietsen met Pixie, naar onze groententuin, naar de stad in Amersfoort wellicht, of gewoon door de prachtige natuur hier, ik kan niet wachten!!!

4 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

leuk hoor. schattig he als ze de kruip neigingn krijgen :)
en je fiets die word super!!!

fijn weekend

Dora zei

wat leuk het kruipen en die foto met de tandenborstel is ook zo lief.
Die fiets is super, ik kan me voorstellen dat je er lekker op uit gaat als het weer beter is, leuk!

Chantal zei

Mooie Lo!!!

en LOVE je nieuwe fiets.
Ben ook aan het rond kijken voor ene mama fiets maar een roze had ik nog niet gezien .... super.

wij drietjes zei

Wauw! wat een boel leuks weer...een nieuwe fiets, een prachtige LO, Pixie die het allemaal zo goed doet :) Wat een gek gezicht is dat zeg die 2 tandjes..was wel even wennen zeker?

(K)